Zaannotarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zaanweg 63 , 1521 DM Wormerveer, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Zaannotarissen

Zaannotarissen. Gewoon Zaans
Zaannotarissen is ontstaan uit Kurk & Jacobs notarissen en Edzes & Bos notariaat, met respectievelijk een vestiging in het centrum van Zaandam en een vestiging langs de Zaan in Wormerveer. Al van oudsher in de Zaanstreek gevestigde kantoren.
Ons notariskantoor in de Zaanstreek is een fullservice notariaat. De drie notarissen, Vincent Bos, Ferry Kurk en Rik Jacobs, worden ondersteund door een heel team van kandidaat notarissen, notarieel juristen en medewerkers.
Zaannotarissen zet tevens de praktijken voort van de oud-notarissen Vanderveen, Lamers, Hofman, Schwarze, Bisschop en Edzes.

Privé
In uw leven krijgt u vaak met de notaris te maken. Bij leuke gebeurtenissen zoals samenwonen en trouwen of het kopen van een huis. Maar ook bij droevige gebeurtenissen zoals een echtscheiding of een overlijden. Het is in alle gevallen belangrijk dat uw zaken goed geregeld zijn. De notaris zorgt er voor dat afspraken zorgvuldig en juridisch juist worden vastgelegd. Dit voorkomt onduidelijkheid en meningsverschillen achteraf.

Zakelijk
De diensten van Zaannotarissen voor uw onderneming.
Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor alle zaken die uw onderneming fiscaal en juridisch aangaan zoals:
Het adviseren over de ondernemingsvorm (BV, NV, VOF, CV, maatschap, eenmanszaak, coöperatie) of het aanpassen er van
De oprichting van een vennootschap, vereniging of stichting
Het leveren van aandelen
Herstructurering
Een bedrijfsoverdracht, beeindiging, fusie of splitsing
Aan- en verkoop van bedrijfspanden en bouwgrond.

Projectontwikkeling
Als projectnotaris zijn wij betrokken bij de verkoop en levering van verschillende nieuwbouwprojecten. Wij onderhouden de contacten met gemeenten, architecten, ontwikkelaars, aannemers, kadaster, garantie instituten en bouw-, en projectbegeleiders..
Wij begeleiden u bij het opstellen van de koopovereenkomsten tot aan de verkoop en levering van nieuwbouwkavels aan de uiteindelijke kopers.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Edzes-Bos-notariaat-390039821185942/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zaannotarissen in Zaanweg 63, Wormerveer Noord-Holland 1521 DM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wormerveer Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wormerveer Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wormerveer Noord-Holland, 1521 DM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823546]