Barplanet

Afdrukken

Is Barplanet incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vredeweg 46B , 1505 HH Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Barplanet

Barplanet is uw partner in het verzorgen van cocktail, coffee, champagne en verse juices op evenementen door de beste cocktailshakers en baristi. Barplanet werkt uitsluitend met professionals en personeel met uitstraling. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland in mobiele bars, bartenders en flairtenders. Onze bars, zijn los en bemand te huur. Omdat barplanet een eigen productie team heeft, bouwen wij voor bar verhuur of verkoop ook naar uw wensen op maat!

Kaart

Producten en diensten

Catering van Barplanet thumbnail

Catering

14-09-2016

Barplanet is uw partner in het verzorgen van cocktail, coffee, champagne en verse juices op evenementen door de beste cocktailshakers en baristi.Andere diensten in de buurt van Zaandam Noord-Holland

Is Barplanet in Vredeweg 46B, Zaandam Noord-Holland 1505 HH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cocktailcatering diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Cocktailcatering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1505 HH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228730]