Bosma & Bronkhorst BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aris van Broekweg 14 , 1507 BB Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Bosma & Bronkhorst BV

osma & Bronkhorst adviseert, ontwerpt, realiseert, installeert, onderhoudt en renoveert al ruim 50 jaar elektrotechnische installaties, aandrijfsystemen en technische automatiseringssystemen.
We zijn een moderne succesvolle onderneming met 100 goed opgeleide medewerkers.
We zijn flexibel, innovatief, service- en oplossingsgericht en hechten daadwerkelijk waarde aan het begrip relatie, zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze medewerkers.

We denken niet alleen mee, we doen mee, vandaar ons motto.. ‘techniek met passie’

Overtuig uzelf. Wij nodigen u uit om op onze website een indruk te krijgen van wat we voor u kunnen betekenen.
Heeft u specifieke vragen, opmerkingen, suggesties of wilt u een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact met ons op.
Wij staan voor u klaar!

Bosma & Bronkhorst BV heeft op 15-11-2011 de Graydon award voor financieel gezond bedrijf ontvangen. Deze onderscheiding geeft aan dat we een financieel gezonde onderneming zijn. We behoren hiermee tot de 3% van ondernemingen in Nederland, die in aanmerking komen voor deze onderscheiding. Dit betekent dat Bosma & Bronkhorst BV tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven en daar zijn we trots op.
Zeker in tijden van financiële onzekerheid is het van belang te weten met wie men zaken doet. Deze onderscheiding geeft aan dat bedrijven met Bosma & Bronkhorst verantwoord zaken kunnen doen.
Onze klanten, leveranciers en medewerkers bieden we hiermee zekerheid en continuïteit.

Bosma & Bronkhorst is een zelfstandige onderneming, die sinds haar oprichting in 1958, gevestigd is in Zaandam; midden in het oudste industriegebied van Europa “de Zaanstreek”.

De directie wordt gevoerd door R. Bosma en
Ing. J.L. Bronkhorst.

Omdat we veel waarde hechten aan goed opgeleide medewerkers, hebben we een eigen bedrijfsschool en zijn we een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen in de elektrotechniek en de metaal.

Bosma & Bronkhorst heeft sinds 1990 een VCA** gecertificeerd veiligheidssysteem.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bosma & Bronkhorst BV in Aris van Broekweg 14, Zaandam Noord-Holland 1507 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1507 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3731978]