Café Restaurant De Koperen Bel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dam 5 A , 1506 BC Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Café Restaurant De Koperen Bel

Café - Restaurant De Koperen Bel Zaandam
Al sinds 1976 is “De Koperen Bel” een klinkende naam in de Zaanstreek. Door de jaren heen heeft ons bedrijf verschillende gezichten gehad. Door innovatie en ruim 35 jaar geschiedenis is “De Koperen Bel” uitgegroeid van een klein café op de hoek tot het café- restaurant wat het nu is.

Kwaliteit en gezelligheid is ons motto. Zo kunt u bij ons terecht voor een borrel met een lekker hapje in het café, een eenvoudige maar heerlijke maaltijd in onze serre of voor een uitgebreid diner in ons restaurant op de eerste etage. Onze gerechten zijn herkenbaar en eerlijk. Huisgemaakte frites, soepen en sauzen. Een goed stukje vlees en een lekker stukje vis. Kortom een gezellig avondje uit begint bij “De Koperen Bel”. Gaat u naar het Zaantheater of de bioscoop, dan zorgen wij dat u op tijd kunt genieten van de voorstelling.

Ook voor de lunch kunt u zeven dagen in de week terecht in onze serre. Vanaf 12:00 uur serveren wij heerlijke lunchgerechten en belegde broodjes met brood van het “Zaanse Bakkertje” en Kazen van “Le Cockelon”.
Lekker Gewoon & Gewoon lekker.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/De-Koperen-Bel/349065291789254
Twitter: https://twitter.com/DeKoperenBel

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Café Restaurant De Koperen Bel in Dam 5 A, Zaandam Noord-Holland 1506 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1506 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821332]