Connectica Groep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieter Ghijsenlaan 14 AC , 1506 PV Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Connectica Groep

Connectica Groep is een herkenbaar netwerk van ondernemingen met een eigen kijk op arbeidsvraagstukken.
Dagelijks creëren wij projectmatige- en structurele oplossingen voor de arbeidsbehoeften van onze opdrachtgevers of voor ondersteuning van hun hr-proces. Hierbij maken wij gebruik van onze unieke expertise op het gebied van werken en leren. In elke regio organiseren wij dit vanuit één locatie; de ‘Connectica Hub’.

Wij installeren en onderhouden alle denkbare netwerken en installaties op het gebied van techniek en ICT. Detamo staat voor deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Door onze flexibele en professionele invulling van capaciteitsproblemen stellen wij onze opdrachtgevers door heel Nederland duurzaam tevreden.

Ontwikkeling van vakmanschap
Detamo is een jong en snel groeiend bedrijf. Wij werken met een hecht team van medewerkers die weten dat vakmanschap iets van alle tijden is. Met in- en externe opleidingen zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van state-of-the-art technieken en toepassingen. Zij zijn steeds klaar, voor elke nieuwe klus.

Beschikbaar in heel Nederland
Vanuit onze regiokantoren in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht formuleren wij - samen met de andere ondernemingen uit de Connectica Groep - op elke vraag een passend antwoord, veel gerenommeerde opdrachtgevers weten dat inmiddels. Het hoort bij een bedrijf dat jong, dynamisch en flexibel is. Het is een kwestie van één telefoontje naar een vestiging bij u in de buurt....

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Connectica-Groep-296994894025153/
Twitter: https://twitter.com/connecticahub

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Connectica Groep in Pieter Ghijsenlaan 14 AC, Zaandam Noord-Holland 1506 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1506 PV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3768663]