PartyPeeps2000.com presenteert PP2G Web Mag

PartyPeeps2000.com presenteert PP2G Web Mag van Connecting The Scene

Door: Connecting The Scene  27-05-2008

PartyPeeps2000.com presenteert PP2G Web Mag
Het eerste (urban) Magazine gericht op de jeugd van nu!

Het eerste gratis lifestyle jongeren magazine genaamd PP2G Web Mag is een feit!
PP2G Web Mag is de tastbare versie van de zeer populaire website www.PartyPeeps2000.com, de lifestyle jongeren community van Nederland. Het glossy magazine zal elk kwartaal gratis worden uitgebracht in een a5 formaat.

De eerste uitgave bevat naast een Alicia Keys special ook veel interviews met nationale en internationale artiesten. Alle content is authentiek en gemaakt voor en door jongeren. De term "urban" is een typering die vaak gebruikt wordt om een bepaalde niche doelgroep te typeren. Deze term wordt door de jongeren zelf verketterd. Urban staat in de algemene beeldvorming voor R&B, Hiphop en aanverwante muzieksoorten. Dit is al een aantal jaren geen niche meer te noemen, maar een algemene jeugd cultuur. Sterker nog, met de nieuwe eclectische muziek stroming loopt house gerelateerde muziek door tot in de R&B en Hiphop. Tijd dus voor een magazine die daar aandacht aan besteed.

De afgelopen jaren heeft Connecting The Scène B.V. (CTS), uitgever van PartyPeeps2000.com, talloze onderzoeken verricht onder jongeren en daaruit kwam steeds naar voren dat een tijdschrift, gericht op hun belevingswereld, erg wordt gemist. CTS werkt al jaren op verschillende manieren samen met jongeren. Daarnaast werkt CTS samen met platenmaatschappijen Sony BMG en Universal en werkt zij ook met verschillende andere media samen zoals BNN en de TMG (SP!TS). Naast de commerciële partijen zijn er ook verschillende op jongeren gerichte projecten opgezet met partijen als de GGD en Stichting M.

CTS heeft met de jongeren internet lifestyle community PartyPeeps2000.com toegang potentieel toegang tot 1 miljoen jongeren tussen de 14 en 24 jaar. Dit is de spil voor alle activiteiten en projecten die worden ontplooid rondom jongeren. Twee jaar eerder werd ook de videosharing variant van de PartyPeeps2000.com community gelanceerd genaamd PP2G.tv (http://www.pp2g.tv).

Om de kruisbestuiving te complementeren is er nu ook een hardkopie variant die zich voornamelijk richt op jongeren in de leeftijdscategorie van 18 t/m 24 jaar. Dit magazine is ook digitaal te lezen via http://webmag.pp2g.com. De online versie bevat tevens een aantal extra features, zoals videobeelden. Dit biedt exceptionele advertentiemogelijkheden. Waar veel uitgeverijen van een hardkopie naar digitaal gaan, bewijzen wij dat het andersom ook succesvol kan zijn.

De verspreiding van het gratis magazine is doelgroepgericht en onconventioneel. PP2G’s brand awareness bij kledingzaken en clubs draagt er mede toe bij dat het magazine op een efficiënte wijze en in de juiste setting de lezers bereikt. Daarom verzorgen geselecteerde clubs, kledingzaken en het PP2G Promoteam met gepaste trots de verspreiding.
Het glossy magazine wordt in een stijlvol display bij de geselecteerde clubs en kledingzaken op de balie gepresenteerd. Enkele voorbeelden: van de garderobe van de Paradiso in Amsterdam tot die van de Bozinni’s in Kerkrade, van de toonbank bij Britain in Utrecht tot Sacktime’s toonbank in Amsterdam. Het PP2G promoteam neemt de straatpromotie voor haar rekening.

Bekijk PP2G Web Mag dus snel via http://webmag.pp2g.com. Bedrijven en instellingen kunnen via de online versie van PP2G Web Mag ook een fysiek exemplaar aanvragen.


*******************************************************************************
Niet voor publicatie:
*******************************************************************************

Voor het aanvragen van een gratis exemplaar van PP2G Web Mag, kunt u uw bedrijfsgegevens invullen via http://webmag.pp2g.com.
U ontvangt na accodering een kopie in uw brievenbus.

Voor meer informatie over PP2G Web Mag (http://webmag.pp2g.com), PartyPeeps2000.com (www.PartyPeeps2000.com) of PP2G.tv (www.PP2G.tv), kunt u zich wenden tot:
Robertino Blagrove
Connecting The Scene B.V.
T: +31 (0) 75 617 1587
E: [email protected]


Contact Connecting The Scene

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share