De Solar Store BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ronde Tocht 48 , 1507 CK Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over De Solar Store BV

Bedrijfsomschijving:

Zonne-energie is hot. Het is een kwestie van tijd voordat alle consumenten hun energie uit zonne- en/of windenergie geleverd krijgen. De Solar Store BV biedt een breed assortiment aan zonnepanelen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit. Daarnaast voert De Solar Store BV nog tal van aanvullende artikelen op het gebied van (energiezuinige) verwarming en verlichting. De onderneming combineert gedetailleerd advies met hoogwaardige materialen en configuraties voor optimaal rendement. Zij is gespecialiseerd in grote installaties op bijvoorbeeld vrije velden, boerderijen en bedrijfspanden. Daarbij kan montagemateriaal ontwikkeld worden op aanvraag, waardoor bijna alles mogelijk is. Ook installeert zij veel bij particuliere woningen, waarbij de wens van de klant centraal staat. De Solar Store BV, opgericht in 2013, is gevestigd in Zaandam. Het bedrijf telt 10 medewerkers en is vooral In Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland actief.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DeSolarStore.nl/
Twitter: https://twitter.com/desolarstorenl

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Solar Store BV in Ronde Tocht 48, Zaandam Noord-Holland 1507 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1507 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3737015]