Decokay Dudink Groen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westzijde 31 , 1506 EB Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Decokay Dudink Groen

Decokay Dudink Groen in Zaandam is dé speciaalzaak op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloerbedekking en zonwering. Een team van enthousiaste medewerkers staat 6 dagen per week klaar om u van dienst te zijn met advies en inspiratie.

Onze zeer servicegerichte monteurs komen gratis en vakkundig de maten opnemen en tegen een vergoeding verzorgen zij de montage. Als het niet lukt om in de winkel tot een goede keuze te komen, geeft een styliste graag advies aan huis.

Als geen ander begrijpen wij dat het inrichten van een interieur niet altijd een gemakkelijke opgave is. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor tips, woonideeën of advies over (de uitvoerbaarheid van) uw plannen.

Natuurlijk bent u altijd welkom in één van onze winkels, maar ook een bezoek aan huis is zo geregeld. U kunt dan thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, aan onze adviseurs uitleggen wat u precies voor ogen heeft.

De interieurspecialisten van Decokay Dudink Groen in Zaandam zijn stuk voor stuk gediplomeerde vakmensen. Hun expertise op het gebied van kleuren, lichtinval, (kamer)indeling en budgettering maken het klussen leuker en eenvoudiger. Bel voor een afspraak en ontdek wat Decokay Dudink Groen in Zaandam voor uw bestaande of nieuwe woning kan betekenen.

Wij hechten er waarde aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De gediplomeerde interieurspecialisten van Decokay Dudink Groen in Zaandam zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, zonwering, gordijnen, verf of behang: het professionele advies van onze medewerkers krijgt u er altijd gratis bij. Dát is de filosofie van Decokay Dudink Groen in Zaandam.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Decokay Dudink Groen in Westzijde 31, Zaandam Noord-Holland 1506 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1506 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823642]