Zeilmakerij

Zeilmakerij van Dekker Watersport

Door: Dekker Watersport  04-06-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Verf, Kinderkleding Online

 

Dekker Watersport heeft naast een watersportwinkel ook een zeilmakerij. Wij zitten naast Loods 5 aan de Pieter Ghijsenlaan 4 in Zaandam. De zeilmakers zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van sprayhoods, dektenten, zeilhuiken, spatschermen, biminitops, zonnetenten, winterkleden en kussens. Ook kunt u bij ons terecht voor grootzeilen, genua's, spinnakers, caravantenten, kampeertenten, luifels en tentdaken.

Voor de industrie maken wij autokleden, gordijnen, heftruckzeilen, zeven, tassen, parasols, terrastenten, modelhoezen etc. Dankzij de vakkundigheid van onze zeilmakers worden de (buis)kappen van Dekker Watersport geroemd. Daarnaast verzorgen wij het wassen en onderhoud van uw zeilen, buiskappen, huiken en spinakers etc. etc.

Regelmatig lopen er ook níet watersporters bij de zeilmakerij naar binnen met de meest uiteenlopende verzoeken zoals bijvoorbeeld spandoeken, achtergrondzeilen, tassen, reclametenten, plafonds en scheidingswanden voor voetbalsupporters in de Amsterdam Arena.
 

Trefwoorden: Boot Accu, Gaastra, Kinderkleding Online, Laarzen, navigatie electronica, Online Winkel, Reddingsvesten, Rubberboten, Tentreparatie, Touw, Verf, Watersportwinkel, Zeilkleding, Zeilmakerij,