Delphina introduceert nieuwe sieradencollectie herfst/winter 2007/2008

Delphina introduceert nieuwe sieradencollectie herfst/winter 2007/2008 van Delphina Sieraden

Door: Delphina Sieraden  26-10-2007

Vanaf vandaag ligt de nieuwe sieradencollectie van Delphina in de winkel. Het snel in populariteit groeiende merk maakt veel gebruik van halfedelstenen en natuurlijke materialen. Alle sieraden worden bovendien in Nederland met de hand gemaakt. Centraal in de nieuwe herfst/winter collectie staan symbolen met een positieve betekenis.

Modieus met een eigen stijl
Delphina ontwerpt twee collecties per jaar, één voor de zomer en één voor de winter. In elke collectie worden de nieuwste modetrends verwerkt, maar met een eigen visie en stijl. Zo ontstaan eigentijdse, vrolijke en kleurrijke sieraden. De nieuwe wintercollectie bestaat uit lange en korte kettingen, grove armbanden met grote kralen in barokstijl, oorbellen en ringen.

Halfedelstenen, natuurlijke materialen en symboliek
Naast nikkelvrij metaal zijn natuurlijke materialen en halfedelstenen in de nieuwe collectie verwerkt. Agaat, aventurijn, rozekwarts, tijgeroog en maansteen worden gecombineerd met hout, schelp, zoetwaterparels en flonkerende kristallen. Delphina stond al bekend om de verwerking van kleine boeddha’s die een positieve extra betekenis aan de sieraden gaven. Die symboliek is nu ook terug te vinden in andere geluksbedels, zoals hartjes en hoefijzers.

Voor meer info: 06 – 54 79 63 13 of www.delphina.nl.