Fysio Profysio

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mahoniehout 1 , 1507 ED Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Fysio Profysio

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van orthopedische klachten, ook wel spier- en gewrichtsklachten genoemd. ProFysio praktiseert en onderwijst zijn geheel eigen behandelmethode. Kenmerken van de behandelmethode zijn het uitgebreid handmatig behandelen van spierweefsel, de hoge behandelintensiteit en de frequentie in combinatie met ijsbehandelingen, rek- en trainingsprogramma's.

Alle klachten omtrent wervelkolom, nek, rug, heup, knie, enkel, schouder, elleboog, pols worden door ons behandeld. Ook behandelen we sport- en werk gerelateerde klachten en revalidatie na een operatie.

Mannatech's voedingssupplementen worden door ProFysio aanbevolen ter ondersteuning en bevordering van uw algemene gezondheid. De producten zijn uniek, wetenschappelijk getest en ontwikkeld met behulp van baanbrekende wetenschap.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Profysio in Mahoniehout 1, Zaandam Noord-Holland 1507 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1507 ED, Nederland

 • Swan Engineering

  Schoenerstraat 81 Zaandam Noord-Holland 1503 BB

 • Orka Zaan

  Hobbemastraat 6 Zaandam Noord-Holland 1506 JW

 • Danny's Parket

  Mimi Boesnachstraat 18 Zaandam Noord-Holland 1507 SL

 • Que Pasa

  Czarinastraat 6 Zaandam Noord-Holland 1506 RA

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826239]