Fysiotherapie Michelle Schut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rode Zee 44 , 1503 TR Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Michelle Schut

Praktijk voor fysio- en manueletherapie van Michelle Schut.

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het CKR (Centraal Kwaliteits Register) van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). De fysiotherapeuten zijn allround, deskundig en in verschillende interessegebieden gespecialiseerd.

Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Fysiotherapie wordt vergoed door de aanvullende verzekeringen. De vergoedingen zijn per verzekeraar verschillend. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of de website van uw zorgverzekeraar.

De eerste 20 behandelingen van chronische aandoeningen worden vergoed door uw aanvullende verzekering. Na de 20e behandeling wordt er vergoed door de basisverzekering.
Let op! Een chronische aandoening is niet per definitie een aandoening die lang duurt. Hiervoor hebben de zorgverzekeraars een chronische lijst' samengesteld.

U heeft geen verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat zij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan zij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan zij, of één van haar collega’s, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Michelle Schut in Rode Zee 44, Zaandam Noord-Holland 1503 TR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1503 TR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825918]