Fysiotherapie Segers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Kuil 4 , 1509 AM Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Segers

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut of manueel therapeut in Zaandam? Dan bent u bij Fysiotherapie Segers in goede handen. Fysiotherapie Segers is de praktijk voor fysiotherapie en sportrevalidatie voor mensen uit Zaandam en omstreken.

Fysiotherapie Segers is zowel een jong, dynamisch als een zeer ervaren praktijk die up-to-date is qua kennis, behandelmateriaal en ruimtes. Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan behandelingen en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe middelen en ontwikkelingen om zo de kwaliteit te kunnen behouden en verbeteren.

Fysiotherapie Segers wil optimale zorg verlenen. dit bestaat uit:

Totaalpakket
Door het bieden van een totaal pakket (preventie / voorlichting / fysiotherapie) kan de kwaliteit van werk en leven verbeterd worden.

Professionele partners
Door een hechte samenwerking met de ons omringende huisartsen en specialisten kunnen wij de meest adequate behandeling bieden.

Bijscholing
Regelmatige bijscholing en samenwerking met lokale opleidingsinstituten stelt ons team in staat u met de laatste ontwikkelingen op het vakgebied te begeleiden.

Maatwerk
Maatwerk leveren betekent voor ons team dat uw vraag centraal staat. Door middel van informatie, inzicht en bewegingservaring voelt u weer wat de mogelijkheden van uw lichaam zijn. Er wordt van u als patiënt een actieve deelname aan het herstelproces verwacht. Hierdoor bent u zelf in staat het bereikte resultaat te onderhouden.

Preventie
Door preventie t.b.v. zowel particulier als bedrijf, streven wij ernaar een evenwicht te bereiken tussen belastbaarheid en de belasting van het dagelijks leven en het werk, waardoor klachten worden voorkomen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zaandam Noord-Holland

Is Fysiotherapie Segers in De Kuil 4, Zaandam Noord-Holland 1509 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1509 AM, Nederland

 • Special

  Blooksven 10 Zaandam Noord-Holland 1504 AN

 • Jkttc

  Praamstraat 16 Zaandam Noord-Holland 1503 KM

 • Martin De Boorder

  Aakstraat 14 Zaandam Noord-Holland 1503 KK

 • Que Pasa

  Czarinastraat 6 Zaandam Noord-Holland 1506 RA

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826045]