Fysiotherapie Zaanstad BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rode Zee 38 , 1503 TP Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Zaanstad BV

Bij het aanmelden bij ons in de praktijk kunt u direct een afspraak maken. U heeft geen verwijzing meer nodig van uw huisarts om naar de fysiotherapeut te gaan, tenzij uw verzekering dit vereist.

In principe hoeft dit dus niet meer en dat heeft voordelen. Zo komt u 'direct' bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. Wij blijven de huisarts informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega's, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.
De therapie die toegepast wordt bij Fysiotherapie Zaanstad is (sport) fysiotherapie, echografisch onderzoek, Medical Taping Concept en Shockwavetherapie.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Zaanstad BV in Rode Zee 38, Zaandam Noord-Holland 1503 TP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1503 TP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826036]