Huyer Deurwaarder en Incasso

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieter Lieftinckweg 32 A , 1505 HX Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Huyer Deurwaarder en Incasso

uyer deurwaarder en incasso is een gerechtsdeurwaarderskantoor in de Zaanstreek. Wij zijn, net als ieder ander bedrijf, ook ondernemer en wij weten ons dan ook goed te verplaatsen in uw problematiek rond het incasseren van uw openstaande vorderingen. Wij behartigen uw belangen optimaal en houden daarbij de relatie die u heeft met uw klanten voor ogen. U wilt uiteraard niet uw klanten kwijt maar wel uw geld op tijd!.

Door de unieke combinatie van incassobedrijf en gerechtsdeurwaarder zijn wij in staat om snel en adequaat uw conflicten ter hand te nemen, en uw nota's te incasseren. Huyer deurwaarder en incasso zal door adviseren en bemiddeling de zaak voor u oplossen en wij trachten een langdurige procedure te voorkomen. Lukt het ons niet in het aanmaningstraject om uw vordering te incasseren dan kan door ons de zaak direct voor de rechter gebracht worden, en zullen wij door middel van het verkregen vonnis uw vordering gerechtelijk incasseren. Huyer deurwaarder en incasso heeft ruime ervaring met het voeren van procedures en zal u in de gerechtelijke procedure bijstaan.

Als gerechtsdeurwaarder ondersteunen wij tevens de uitvoering van de rechtspraak. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat een gedaagde de dagvaarding krijgt. Dit is de oproep om voor de rechter te verschijnen. Ook zorgen wij voor de uitvoering van diverse vonnissen van de rechter. Zo kan er beslag gelegd worden op salaris of goederen, of kunnen wij bij huurachterstand een woning ontruimen, zonodig met bijstand van de politie. Dit zijn de zogenaamde "ambtshandelingen" die wij als gerechtsdeurwaarder verrichten.

Daarnaast verricht Huyer deurwaarder en incasso ook "niet ambtshandelingen". Wij geven opdrachtgevers bijvoorbeeld juridische adviezen en ondersteunen schuldeisers met incassodiensten. U kunt ons inschakelen voor het opmaken van een constatering, de deurwaarder zal in zijn procesverbaal een omschrijving maken van de situatie die hij aantreft. U kunt dit gebruiken als bewijs in een procedure.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/huyerincasso/

Categorieën: Debt Collector

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huyer Deurwaarder en Incasso in Pieter Lieftinckweg 32 A, Zaandam Noord-Holland 1505 HX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1505 HX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228882]