Gezichtsbehandeling

Door: Istrar Nails & Beauty  19-03-2012
Trefwoorden: Massage, Schoonheidssalon, Beauty

    

Korte reiniging
Tijdens deze 30 minuten durende gezichtsbehandeling krijgt u een reiniging met een op uw huid aangepast product, een behandeling met warme kompressen, een masker geschikt voor uw huid en behoeften met massage en, als afsluiting, een verzorgende crème.

Dieptereiniging
Tijdens deze 60 minuten durende gezichtsbehandeling krijgt u een reiniging met een op uw huid aangepast product en een stoombehandeling. Uw huid word uitgereinigd en vrijgemaakt van eventuele kleine oneffenheden, u krijgt een masker geschikt voor uw huid en behoeften en, als afsluiting, een verzorgende crème.

 

Dieptereiniging voor mannen
Tijdens deze 60 minuten durende gezichtsbehandeling krijgt u een reiniging met een op uw huid aangepast product en een stoombehandeling. Uw huid word uitgereinigd en vrijgemaakt van eventuele kleine oneffenheden, de gezichtsbeharing word geschoren met een mes, u krijgt een masker geschikt voor uw huid en behoeften en, als afsluiting, een verzorgende crème.

 

Anti Acne
Tijdens deze 90 minuten durende gezichtsbehandeling word er specifiek aandacht gegeven aan de problemen van een acne huid.
U krijgt een reiniging met een op uw huid aangepast product en een stoombehandeling. Uw huid word uitgereinigd en vrijgemaakt van oneffenheden, een specifiek acne masker aangepast aan uw huid en, als afsluiting, een verzorgende crème.

Ontspanning
Tijdens deze 90 minuten durende gezichtsbehandeling krijgt u een reiniging met een op uw huid aangepast product en een stoombehandeling. Uw huid word uitgereinigd en vrijgemaakt van eventuele kleine oneffenheden, u krijgt een masker geschikt voor uw huid en behoeften, een heerlijke gelaats en decolleté massage en, als afsluiting, een verzorgende crème.

 

Anti veroudering
Tijdens deze 90 minuten durende gezichtsbehandeling krijgt u een reiniging met een op uw huid aangepast product, een speciale bamboo peeling en een stoombehandeling. Uw huid word uitgereinigd en vrijgemaakt van eventuele kleine oneffenheden, u krijgt een peel-off masker wat pigmentvlekken, expressielijntjes, rimpeltjes helpt verminderen en, als afsluiting, een verzorgende crème.

Trefwoorden: Beauty, Biocosmetica, Masker, Massage, Peeling, Schoonheidssalon, Wenkbrauwen, Wimperpermanent, Wimpers