Chief Business Support Officer Arthur Brouwer verlaat Ahold

Door: Koninklijke Ahold  18-10-2006
Trefwoorden: Personalia

Amsterdam, 18 oktober 2006 - Ahold heeft vandaag bekendgemaakt dat haar Chief Business Support Officer Arthur Brouwer zijn functie heeft neergelegd om een baan te aanvaarden bij een bedrijf buiten Ahold. Brouwers functie zal - als een tijdelijke maatregel - worden overgenomen door Dick Boer, President en CEO van de Albert Heijn Arena en genomineerd lid van de Raad van Bestuur van Ahold. De taken van Brouwer zullen in de komende weken worden overgedragen.

Brouwer werd benoemd tot Chief Business Support Officer in oktober 2003 na meer dan tien jaar diverse functies binnen Ahold te hebben vervuld, onder meer als Chief Support Officer voor de Europese regio en als Senior Vice President Management Development & Organization.

"Ik dank Arthur voor de vele bijdragen die hij heeft geleverd in de jaren dat hij voor Ahold werkzaam was," aldus Anders Moberg, President en CEO van Ahold. "Hij droeg bij aan het opzetten van onze Business Support Office en was de stuwende kracht achter de belangrijke synergieën en kostenbesparingen die in de afgelopen drie jaar in diverse onderdelen van ons bedrijf tot stand zijn gebracht. Wij wensen hem het allerbeste voor de toekomst."

Trefwoorden: Personalia

Contact Koninklijke Ahold

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share