Design plantenpotten met humor? Ja die bestaan!

Design plantenpotten met humor? Ja die bestaan! van Lilian's House Webwinkel

Door: Lilian's House Webwinkel  28-01-2009

Een wandeling in het park brengt je naar verschillende interessante plekken, introduceert je bij fascinerende mensen of biedt je een therapeutische pauze op een drukke dag.

Er zijn dus vele redenen om een wandeling in het park te maken, Tristan Zimmermann heeft moderne stadsscènes vastgelegd van verschillende wandelingen in het park, genaamd “Park Planters” vrij vertaald ‘Park Plantenpotten’.

Geinspireerd op de Bonsai, de “Park-Plantenpot” verheft de gewone huis tuin en keuken plant tot een volgroeide boom en zo verandert een alledaagse potplant in een perfecte achtergrond voor een scene uit een stadspark. De nederige potplant wordt vergroot, terwijl een verhaal zich uitvouwt.

Elke “Park Plantenpot” verteld een uniek verhaal en verbeeldt een activiteit variërend van de weg kwijt zijn tot een ‘intieme’ ervaring.

De "Park Planters" zijn stijlvol ontworpen en staan op klassiek vormgegeven keramische potten voor binnenshuis. Elke set bestaat uit een onderbord, een plantenpot en twee delen van de deksel, op een deel van de deksel bevindt zich de scene van uw keuze.

De "Park Planters" zijn vanaf januari exclusief verkrijgbaar bij www.lilianshouse.nl in de volgende 4 modellen: The Mugger, Gay Couple, The Lost Saleman en The Flasher.

Verzamel ze alle 4 en creëer je eigen park thuis!
PS. De oplage is beperkt, dus gelieve van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Voor meer informatie, persfoto’s, interviews of andere zaken kunt u mij bereiken via
[email protected] of bellen op 06-46398460

Voor foto’s van de gehele collectie zie:

http://www.lilianshouse.nl/p/23/3368/mo83-cg230/oi2008120609565915/Design



Met vriendelijke groet,
Lilian Kraaij

Lilians House
Westzijde 237-S
1506 GE Zaandam
www.lilianshouse.nl