Hoe verkoop je zo snel mogelijk je huis?

Hoe verkoop je zo snel mogelijk je huis? van Lilian's House Webwinkel

Door: Lilian's House Webwinkel  12-11-2008
Trefwoorden: Verkoopstyling, Vt Wonen, Verkoop Huis

Op dit moment alleen al zitten duizenden huiseigenaren in de (financiële) problemen door bijvoorbeeld dubbele hypotheken. En moet u binnenkort uw huis verkopen dan is dat ook zeker niet makkelijk. Mocht u hiermee te maken hebben dan heeft u natuurlijk maar één vraag …..Hoe verkoop ik zo snel mogelijk mijn huis?
Er zijn 2 oplossingen:
Oplossing 1: Uw huis tegen een absolute bodemprijs verkopen. Nadeel: U blijft zitten met schuld. of u heeft minder overwinst en u komt geld tekort. Voordeel: U bent er vanaf en weet waar u aan toe bent.
Oplossing 2: Een kleine extra investering doen om uw huis optimaal presenteren en te zorgen dat de potentiële kopers direct een gevoel van welbehagen krijgen als ze binnenkomen. Ze hebben het gevoel dat ze hun droomhuis voor een prikkie kunnen kopen, terwijl u de juiste verkoopprijs ervoor krijgt.

Voor het laatste geval: Dan moet u bij mij zijn….
Ik, Lilian Kraaij van de succesvolle woonwebwinkel het gratis woon- en lifestyle magazine
www.lilianshouse.nl kan zorgen voor de juiste touch van uw woning, die snel zal opvallen bij potenciele kopers.

Verkoopstyling is van essentieel belang voor een succesvolle verkoop van uw woning
Onbewust maken potentiële kopers van uw huis binnen 30 seconden een besluit op basis van kleur, geur en een gevoel van welbehagen. De eerste indruk is altijd doorslaggevend. Reden genoeg om daar veel aandacht aan te besteden. In de eerste twee maanden dat uw huis te koop staat is de kans op verkoop het grootst. De interesse zal daarna over het algemeen minder worden. Daarom is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de presentatie van uw huis en interieur.

U verkoopt uw huis, niet uw thuis.
80% van de potentiële kopers kunnen de ruimtelijke kwaliteiten van uw huis niet goed beoordelen door de persoonlijke eigenschappen van uw interieur. De mogelijke kopers willen bij een bezichtiging in een onbekend huis zichzelf kunnen zien wonen en niet worden belemmerd door uw persoonlijke smaak. Deze moeten zich als het ware meteen thuis voelen en een goed gevoel krijgen zodra zij uw huis binnen lopen.  De verkoopstyliste Lilian Kraaij kijkt door de ogen van uw potentiële koper. Met technieken waar u nooit aan gedacht heeft zorgt zij ervoor dat uw huis veel aantrekkelijker wordt.
Lilian zorgt er tevens voor dat de fotopresentatie van uw huis en interieur er zo optimaal mogelijk uitziet voor uw verkoopbrochure en de website van de makelaar.

In de praktijk blijkt dat een optimale presentatie resulteert in een snellere verkoop voor een betere prijs. Met een kleine investering is een groot rendement te behalen.

Lilian’s HouseStyling
Lilian’s HouseStyling analyseert uw woning om deze zo gunstig mogelijk te presenteren op de woningmarkt. U krijgt geen ingewikkeld rapport maar wij pakken de ruimtes van zolder tot tuin snel en doelgericht aan. Verkoopstyliste Lilian Kraaij bekijkt iedere ruimte van uw huis uitvoerig, fotografeert de kamers om zo een optimale analyse te kunnen maken en maakt aantekeningen voor de restyling. Deze analyse ronde zal 1 a 2 uur duren.
Na de analyse gaat Lilian samen met u nogmaals alle kamers door en geeft tips en styling adviezen om de ruimtes zo gunstig mogelijk te presenteren voor de verkoop.
Door uw woning meteen te herindelen, heeft u direct resultaat. Tijdens de restyling wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires. Waar nodig zullen wij u adviseren eventuele ontbrekende basis accessoires te kopen of te huren. Verhuur van meubels en accessoires is mogelijk via Lilia’s HouseStyling.

Het doel van de restyling is om uw huis een rustige uitstraling te geven waarin iedere potentiële koper zich thuis voelt. De makelaar kan hierna uw huis zo optimaal mogelijk fotograferen voor de verkoopbrochure en zijn website. Tevens krijgt u van Lilian’s HouseStyling een uitgebreide checklist wat u moet doen voorafgaand aan een bezichtiging.
Het totale basisconsult duurt ongeveer 4 uur en heeft een vaste prijs van € 295,00 exclusief reiskosten.

Lilian’s HouseStyling van leegstaande woningen
Leegstaande woningen zijn lastig te verkopen. Potentiële kopers hebben minder gevoel van welbehagen en kunnen zich moeilijk voorstellen hoe uw huis er ingericht uit zou kunnen zien. Lilian’s HouseStyling richt daarom uw huis sfeervol in en verhuurt kwalitatief goede en moderne meubelen en woonaccessoires. De verhuurprijs van meubelen en accessoires is
€ 30,00 per m2. Dit is uiteraard inclusief intakegesprek, styling, advies, lichte schoonmaakwerkzaamheden, ophangen van lampen & schilderijen en het afleveren & ophalen van de meubelen. De standaard verhuurperiode is 3 maanden. Hierna zijn de verhuurkosten
€ 3,50 per m2 per maand.

Het eindresultaat:

Een optimale presentatie van uw woning die ruimtelijk, sfeervol en fris oogt. Uw woning maakt een onvergetelijke eerste indruk waardoor u meer bezichtigingen zal krijgen. Dit resulteert in een snellere verkoop.

Lilian’s HouseStyling Bezichtigingservice
Nadat u gebruik heeft gemaakt van Lilians HouseStyling adviezen en u voor een bezichtiging even geen tijd heeft om uw huis optimaal te presenteren kunt u Lilian’s HouseStyling inschakelen voor de de finishing touch. Kosten: € 60,00 per uur.


Met vriendelijke groet,
Lilian Kraaij

Voor meer informatie:
Lilian's House
Westzijde 237-S
1506 GE Zaandam
Tel +31 (0)6-46398460
Web http://www.lilianshouse.nl
Contact [email protected]


Trefwoorden: Verkoop Huis, Verkoopstyling, Vt Wonen, Woonjournaal, Woonwebsite