Top design: opblaasbare kroonluchter van Puff-Buff bij LiliansHouse.nl

Top design: opblaasbare kroonluchter van Puff-Buff bij LiliansHouse.nl van Lilian's House Webwinkel

Door: Lilian's House Webwinkel  28-09-2008

Geweldige design opblaaskroonluchters, lampen en gordijnen!

Tijdens mijn bezoek aan Maison et Objet in Parijs kwam ik geweldige opblaas designlampen tegen genaamd Puff-Buff. Zo mooi dat ik deze Puff-Buff lampen in mijn webwinkel collectie heb opgenomen. Innovatie, verrassing en humor, dat kenmerkt de nieuwe lichtcollectie van Puff-Buff design, bekend om zijn lichtgewicht objecten met een knipoog!

De ontwerper Radek Achramowicz en Anna Siedlecka vertelde mij dat deze opblaasbare kroonluchters zijn ontstaan tijdens het reizen naar de woonbeurzen over de hele wereld. Omdat ze geen geld hadden voor een vrachtwagens om hun ontwerpen mee te nemen en alles eigenlijk met de gewone bagage mee moest verzonnen ze deze opblaasbare kroonluchters. Alle Puff-Buff lampen kon gewoon mee in hun rugzak. Met een pompje zijn deze prachtige ontwerpen in een mum van tijd opgepompt.

De eerste opblaasbare Puff-Buff collectie werd succesvol geïntroduceerd op de 100%designbeurs te Londen in 2006 en op de beurs Maison & Objet in Parijs in 2007.

De Puff-Buff collectie is gemaakt van lichtgewicht onderdelen als PVC en aluminium. Onder de originele ontwerpen zitten ondermeer hang-, vloer- en tafellampen onder de naam Puff-Buff.

Alle opblaaslampen kunnen tegen een stootje. Ondanks hun plastic-look is het ontwerp toch echt geïnspireerd op de natuur, zoals micro-organismen uit de oceaan. Ze zien er vrolijk en verrassend uit en zijn echte eyecatchers voor in een club, restaurant of gewoon voor in uw huis!

Nieuw in 2008 is de opblaasbare Orca van Puff-Buff. Een indrukwekkende grote lichtgewicht hanglamp met zwart/witte kap met een diameter van 80 cm. Alle ontwerpen zijn nu te vinden in de webshop van Lilianshouse.nl

Klik hier voor alle Puff-Buff modellen in de webshop.