Makelaarshuis Zaanstad / Amsterdam

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiddijk 26 A , 1501 CL Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Makelaarshuis Zaanstad / Amsterdam

Wij zijn een ervaren en een op service gericht bemiddelingsbureau. Wij nemen echt de tijd om te luisteren naar de wensen van onze klant. Dit geldt voor zowel huurders als ook voor verhuurders.

Wij willen Uw gids zijn vanaf het moment dat U in Nederland arriveert tot het moment dat wij Uw perfecte woning hebben gevonden. En ook gedurende de lengte van het huurcontract kunt U gebruik maken van onze service en expertise.

Wij hebben toegang tot de woningen van alle makelaars en U kunt daar gebruik van maken. Wat Uw wensen ook zijn, wij zijn er zeker van dat wij U passende woonruimte kunnen bieden. Momenteel bedraagt onze portfolio meer dan 1500 beschikbare woningen in Amsterdam, Amstelveen, Zaanstad of Purmerend en hun omgeving. Deze woningen bevinden zich in alle prijsklassen (vanaf € 1300,00) en worden veelal gemeubileerd en/of gestoffeerd aangeboden

Bent U het zat om zelf alle makelaars te bellen, alle website door te zoeken en daardoor kostbare tijd te verliezen? Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek Uw wensen en wij doen het werk voor U.

High level service is ons sleutelwoord. Wij hopen U snel te mogen verwelkomen....

Openingstijden

Ma
-
Di - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/020apartments/
Twitter: https://twitter.com/020apartments

Categorieën: Hotels, Motels & Apartments

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Makelaarshuis Zaanstad / Amsterdam in Zuiddijk 26 A, Zaandam Noord-Holland 1501 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1501 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823608]