Massana Massagetherapie & Stoelmassage

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Sint Pieter 20 , 1509 ZK Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Massana Massagetherapie & Stoelmassage

Van harte welkom op deze site.

Bij praktijk Massana kun je terecht voor massagetherapie, ontspanningsmassage en stoelmassage.

Ik werk met een holistische visie. Je bent niet alleen een lichaam, maar ook een mentaal, sociaal, emotioneel en spiritueel wezen en al die gebieden beïnvloeden elkaar. Contact maken met het fysieke lichaam kan inzicht geven over wat er in je leeft op de verschillende niveaus. Wil je meer info over mijn visie zie hieronder.

Mijn lidmaatschap bij de VNT bied je de mogelijkheid een therapeutisch consult te declareren bij je zorgverzekeraar.

Mocht je vragen hebben, bel me geheel vrijblijvend of bezoek mijn website www.praktijkmassana.nl

Vriendelijke groet,
Kitty Appelman

Wat houdt holistische massagetherapie in en wat kan het voor je betekenen?

HOLISTISCH: Er is aandacht voor alle aspecten van je belevingswereld; de fysieke, psychische, sociale, emotionele en de spirituele en al deze gebieden beïnvloeden elkaar.
Slechts één voorbeeld uit honderden: Als je regelmatig een conflict hebt met je leidinggevende zal dat je sociaal en emotioneel raken en stress kunnen geven. Dit kan zich uiten in spanning in bijvoorbeeld je schouders met als gevolg (meestal) hoofdpijn en mogelijk verlies je het vertrouwen in die persoon.

MASSAGE: waarbij ik je uitnodig om met aandacht naar je lijf te gaan. Door de massage en jouw aandacht kan het weefsel ontspannen waardoor het lichaam zich kan openen. Mogelijk dat er dan verhalen, emoties, gedachten of beelden ‘opborrelen’. Deze of andere sensaties komen voort uit dat wat zich onbewust (door spanning) in het lichaam heeft opgeslagen en soms zich zo heeft vastgezet dat dit tot klachten leidt. Als dit onbewust is gebeurd, kun je dus ongemerkt korte tijd maar soms al jarenlang rondlopen met een probleem. Door opening v.h. lichaam kan dit probleem aan het licht komen en dát wordt dan tijdens de sessie als het ware 'in het licht' gezet.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Massana Massagetherapie & Stoelmassage in De Sint Pieter 20, Zaandam Noord-Holland 1509 ZK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1509 ZK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227967]