Salsadanslessen: Hilversum goes Latin!

Door: Salsa Madness  30-08-2008
Trefwoorden: Salsa, Salsalessen, Salsa Dansschool

Salsadanslessen: Hilversum goes Latin!
Hilversum on air bewijst keer op keer dat Hilversum warm loopt voor latin. Dansschool Salsa Madness gaat daarom na andere steden ook in Hilversum salsadanslessen aanbieden. Na slechts één cursus kun je naast het genieten van salsamuziek nu ook met de voeten los op salsa, chachacha, rumba en mambo!


Salsa Madness is een jonge dansschoolorganisatie die in recordtijd in diverse steden goedlopende filialen heeft opgezet. Dit met groot succes, dankzij de samenwerking met het salsadansplatform Rumba Latina, ondere andere bekend van de grootschalige "Gooische Matras" salsafeesten in hotel Gooiland.
Deze samenwerking is een goede zet geweest. Zo kon de dansschool de gehele Nederlandse top van salsashowperformers en docenten aan zich binden. Goed voor de dansschool, maar niet in de laatste plaats voor de leerlingen, die zich zo verzekerd weten van kwaliteit.

Salsa Madness organiseert op zondag 14 september haar Open Dag in het Grolsch Sportcafe, gevestigd in de splinternieuwe sporthal Kerkelanden. Je kunt dan kennismaken met de docenten, genieten van gratis proeflessen en je laten informeren. Na de lessen kun je vrijdansen en vanaf oktober is er zelfs een heus SalsaMatinee! De dansschool neemt volgend jaar deel aan Hilversum on air met eigen showgroepen. Misschien dat ook jij op het podium staat?

Open Dag op 14 september
Tijd: vanaf 13.00u
www.salsamadness.nl
Tel: 06.166.94.873

Cursussen starten op 21 september 2008

DansschoolLocatie:
Grolsch Sportcafe
Franciscusweg 6a Hilversum 035 6.21.97.97

Trefwoorden: Salsa, Salsa Dansschool, Salsa Party, Salsadanslessen, Salsalessen, Salsamatinee, Salsaparty, Salsaschool, Tropical Party,

Contact Salsa Madness

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share