Salsadanslessen Open dag: Amersfoort goes Latin!

Door: Salsa Madness  30-08-2008
Trefwoorden: Salsa, Danslessen, Salsalessen

Salsa Madness is een jonge dansschoolorganisatie die in diverse steden filialen heeft opgezet. Dit met groot succes, dankzij de samenwerking met het dansplatform Rumba Latina, ondere andere bekend van de grootschalige salsafeesten in hotel Gooiland te Hilversum.
Deze samenwerking is een goede zet geweest. Zo kon de dansschool de gehele Nederlandse top van salsashowperformers en docenten aan zich binden. Goed voor de dansschool, maar niet in de laatste plaats voor de leerlingen, die zich zo verzekerd weten van kwaliteit.

Deze ambitieuze club organiseert op donderdag 11 september haar open dag in het trendy bar cafe restaurant Avocado, aan de achterkant van het NS station. Je kunt dan kennismaken met de docenten, genieten van gratis proeflessen en je laten informeren. Daarna een salsafeest met diverse toonaangevende dj's.
De dansschool neemt volgend jaar deel aan Dias Latinos met eigen showgroepen. Misschien dat ook jij op het podium staat? Cursussen starten op 18 september 2008

www.salsamadness.nl
06.166.94.873
Locatie:
Avocados
Piet Mondriaanplein 3, Amersfoort
(aan de achterkant van het NS stationgebouw)

Trefwoorden: Danslessen, Salsa, Salsadanslessen, Salsafeest, Salsalessen, Salsamatinee, Salsaparty, Tropicalfeest, Tropicalparty,

Contact Salsa Madness

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share