Camping De Zeehoeve kiest voor duurzame LED-verlichting

Camping De Zeehoeve kiest voor duurzame LED-verlichting van Seijsener Rekreatietechniek

Door: Seijsener Rekreatietechniek  06-07-2011
Trefwoorden: Terreinverlichting

 

Seijsener Rekreatietechniek ontwikkelde voor de IK-25, een bekend verlichtingsarmatuur in de recreatiewereld en daarbuiten, een nieuwe LED-verlichtingsunit. Deze zijn sinds dit voorjaar toegepast op het parkeerterrein van Camping De Zeehoeve te Harlingen.


De IK-25 LED unit is een ingenieuze combinatie van PowerLED’s en reflectoren. Samen zorgen deze voor een hoge lichtopbrengst en een kristalheldere buitenverlichting.
En dat tegen ultralage stroomkosten. Misschien wel net zo groot is het voordeel van de lange brandduur (50.000 uur) van de LED-unit. Hierdoor verminderen onderhoudskosten voor het verwisselen van lampen enorm.


Eén van de eersten om het nieuwe armatuur toe te passen is Camping Recreatie "De Zeehoeve" te Harlingen. Eigenaar/beheerder Lammert Kleefstra: “In onze branche ontkom je er niet aan om kritisch te zijn op alles wat energie verbruikt. De gasten kijken bij wijze van spreken over je schouder mee. Duurzame verlichting zoals deze op het parkeerterrein bezorgt ons weer een plus. “


Over de lichtkwaliteit is de heer Kleefstra goed te spreken. “Het licht van deze IK-25’s met LED’s is helder en de lichtopbrengst is zonder meer te vergelijken met die van spaarlampen, terwijl ze minder stroom verbruiken en veel langer meegaan”.

Info: Seijsener Rekreatietechniek, 075-6810 610, [email protected], www.seijsener.nl

Trefwoorden: Terreinverlichting

Contact Seijsener Rekreatietechniek

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Seijsener Rekreatietechniek

Eerste duo-oplaadzuil in Friesland in gebruik genomen van Seijsener Rekreatietechniek thumbnail
07-06-2011

Eerste duo-oplaadzuil in Friesland in gebruik genomen

De nieuwe duo-oplaadzuil voor elektrisch varen  van Seijsener Rekreatietechniek is in Akkrum officieel in gebruik genomen door de Friese gedeputeerde Hans Konst.