Versterken van je persoonlijke uitstraling

Door: Studio U  07-03-2013
Trefwoorden: Fashion, Massage, Online Winkel

Marcel Sombroek eigenaar en oprichter van Studio U is een autoriteit in Nederland op het gebied van ‘uitstraling versterken door de vorm en kleur van je kapsel’.

Marcel heeft zijn sporen verdiend in het kappersvak o.a. door zijn vele nationale en internationale presentaties, seminars en shows. O.a. In Thailand, Maleisië,Mexico, Polen, Roemenië, Denemarken, Rusland, Engeland etc.

Naast coach, trainer en inspirator is Marcel in 2010 begonnen met de ontwikkeling van zijn nieuwe salon concept Studio U om zijn grootste passie “de persoonlijke uitstraling en vooral de authenticiteit van mensen te versterken” te kunnen doorgeven en delen met anderen.

Trefwoorden: Academy, Behandeling, Bril, De beste kappers, Fashion, Fohnen, Gel Nagels, geschoren, Gezicht, Haar, Haar Knippen, Hairstylist, Highlights, Kapper, Kappers, Kappers Zaandam, Kappersproduct, Kappersproducten, Kappersstoel, Kapsalon, Kapsalon Zaandam, Kleur, Kleuren, Lichaamstaal, Massage, Mode, Montuur, nr.1, Ogen, Online Winkel, opgeknipt, Persoonlijkheid versterking, Salon, Schaar, Studio, Studio U, Top kappers, U, Uitstraling, Unite, Wachtruimte, Wasmassage,

Andere producten en diensten van Studio U

07-03-2013

Haarproducten

Het juiste product voor het juiste kapsel. Dit is zoeken naar een speld in een hooiberg..... Bij Studio U


07-03-2013

Versterken kapsel dmv kleur

Hoe gaat dit in de praktijk?


07-03-2013

Kappers Zaandam

Marcel Sombroek eigenaar en oprichter van Studio U is een autoriteit in Nederland op het gebied van ‘uitstraling versterken