Uitendaal R h/o N Mehagnoul Schoorsteenvegersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Acaciastraat 15 , 1505 TG Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Uitendaal R h/o N Mehagnoul Schoorsteenvegersbedrijf

Rob Uitendaal is de schoorsteen en houtkachelspecialist van de Zaanstreek en is aangesloten bij de ASPB. Wij onderhouden, repareren en renoveren rook en ventilatiekanalen voor zowel bedrijven als particulieren. Als gecertificeerd schoorsteenvegersbedrijf werken wij uitsluitend met gediplomeerde medewerkers.

Naast de werkzaamheden aan het rookkanaal kunnen wij u adviseren over houtkachels, allesbranders en openhaarden. Ook kunnen wij de goten schoonmaken, het dak inspecteren en eventueel kleine reparaties uitvoeren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitendaal R h/o N Mehagnoul Schoorsteenvegersbedrijf in Acaciastraat 15, Zaandam Noord-Holland 1505 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1505 TG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827027]