Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prins Bernhardplein 112 , 1508 XB Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland is verantwoordelijk voor de voorbereiding op en bestrijding van rampen en crises voor de inwoners en bezoekers van onze regio. Binnen de veiligheidsregio werken brandweer, politie, GHOR en de gemeenten samen. Zij inventariseren de risico’s van branden en/of rampen, adviseren het bevoegd gezag over risico’s van branden, rampen en crises, werken aan de voorbereiding op de bestrijding van branden en zware ongevallen en het organiseren van de rampenbestrijding en de crisisbeheersing, het instellen en in stand houden van een brandweer, het instellen en in stand houden van een GHOR, het voorzien in de meldkamerfunctie en het aanschaffen en beheren van gemeenschappelijk materieel.

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland bestaat uit de volgende acht gemeenten: Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/VrZW

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zaandam Noord-Holland

Is Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland in Prins Bernhardplein 112, Zaandam Noord-Holland 1508 XB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1508 XB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819855]