-Autobranche zoek nieuwe wegen-

Door: Veilingwinnaar  24-04-2009
Trefwoorden: Auto's, Occasions, Veiling

Veilingwinnaar brengt droomauto binnen handbereik

Zaandam, 24 april 2009 – Veilingwinnaar BV gaat vanaf 11 mei a.s. 21 auto’s online veilen, waaronder een Bentley, een Rolls Royce en enkele Audi’s. Ook een witte Jaguar MKII 3.8, die uitstekend geschikt is om als bruidsauto te gebruiken, gaat onder de ‘digitale hamer’. Droomauto’s komen door deze online-veiling binnen ieders handbereik.

Martijn Verzeilberg, veilingmeester bij Veilingwinnaar: ‘Het online veilen van auto’s is voor ons redelijk uniek. Wij veilen al jaren succesvol restpartijen uit faillissementen en reorganisaties en daarom zijn wij benaderd door de aanbieder van deze partij auto’s. Je merkt dat de autobranche onder druk staat en op zoek is naar nieuwe wegen om bijzondere auto’s aan de man te brengen’.

Deze veiling biedt koopjesjagers tegelijkertijd een mooie kans om voor een aantrekkelijke prijs een droomauto te bemachtigen. Zo begint bijvoorbeeld het openingsbod voor de Ford Sierra bij € 100,- (!) en dat is toch iets waar mensen in crisistijd behoefte aan hebben.

Op 16 mei wordt er een kijkdag georganiseerd, maar nu al zijn de 21 auto’s op www.veilingwinnaar.nl te bezichtigen.


Over Veilingwinnaar.nl
Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl


Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Veilingwinnaar BV, Martijn Verzeilberg, telefoon: 075 – 612 08 68, e-mail: [email protected] of kijk op www.veilingwinnaar.nl

Trefwoorden: Autobranche, Auto's, Occasions, Onlineveiling, Opmerkelijk, Veiling

Contact Veilingwinnaar

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share