ZVH Woningcorporatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peperstraat 86 , 1502 AK Zaandam, Noord-Holland

E-mail

Over ZVH Woningcorporatie

ZVH staat voor ‘Zaandams Volkshuisvesting’. De Woningcorporatie werd opgericht in 1913, in een periode waarin veel woningbouwverenigingen ontstonden. Na meer dan 100 jaar is ZVH nog steeds zelfstandig. De missie van ZVH is: het bieden van huisvesting voor mensen met een laag inkomen binnen Zaanstad. Belangrijke begrippen zijn voor ons: betrokken, transparant, professioneel, efficiënt, toegankelijk, duidelijk, daadkrachtig. We doen ons werk met een compacte organisatie (circa 50 medewerkers), steeds vanuit het belang van onze klanten, bestaande én toekomstige.

We verhuren ruim 5.000 woningen in de Zaanstad, en dan vooral in wijken in Zaandam: Poelenburg, Zaandam-Zuid, Kogerveld, Pelder/Hoornseveld (zoals de Kleurenbuurt), Zaandam-Noord (’t Kalf), Oude Haven (Havenbuurt, Russische Buurt), Zaandam West, de Rosmolenbuurt. Eén op de vijf sociale huurwoningen in Zaanstad is een ZVH-woning. De sociale huurwoningen zijn te vinden op WoningNet , de vrije sectorwoningen op onze eigen site.

ZVH-samenwerking
We hebben de vorm van een stichting. We zijn lid van Aedes, de koepelorganisatie van woningcorporaties in Nederland. In Zaanstad spelen we een actieve rol. We werken samen met onze collega-corporaties Parteon, Rochdale en Eigen Haard, die ook in Zaanstad woningen verhuren en bouwen. Met de gemeente Zaanstad bespreken we onze plannen in de wijken en complexen, en laten we ons werk aansluiten bij het gemeentelijk woonbeleid. Zaanstad maakt voorts deel uit van de stadsregio Amsterdam. De Zaanse corporaties bieden de sociale huurwoningen aan via WoningNet (regio Amsterdam).

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ZVH_Zaandam

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ZVH Woningcorporatie in Peperstraat 86, Zaandam Noord-Holland 1502 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zaandam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zaandam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zaandam Noord-Holland, 1502 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822234]