Apotheek Zandvoortse De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisplein 8 , 2042 LR Zandvoort, Noord-Holland

E-mail

Over Apotheek Zandvoortse De

De Zandvoortse Apotheek is een onderdeel van de eerstelijns gezondheidszorg. Wij zorgen ervoor dat u geneesmiddelen krijgt en dat u daarvan maximaal resultaat heeft. Daarom werken wij nauw samen met huisartsen, doktersassistenten en de thuiszorg. Alle mensen die in de Zandvoortse Apotheek werken hebben een geheimhoudingsplicht en moeten zich houden aan het privacyregelement dat de apotheek hanteert.

Wij helpen u uw behandeling met geneesmiddelen zo goed mogelijk te starten en vol te houden zodat u het beste resultaat heeft van uw medicatie.

U kunt in de Zandvoortse apotheek niet alleen voor geneesmiddelen terecht. Wij hebben een grote selectie incontinentie-materiaal en medische hulpmiddelen zoals stoma-artikelen en diabetes-testmateriaal.

Verder kunt u terecht voor:
- Pilservice
- Herhaalrecepten
- De mogelijkheid om via internet uw diabetes hulpmiddelen te bestellen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pharmaceutical Raw Materials

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Apotheek Zandvoortse De in Raadhuisplein 8, Zandvoort Noord-Holland 2042 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bezorgservice diensten in Zandvoort Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zandvoort Bezorgservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zandvoort Noord-Holland, 2042 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819689]