Bergen N van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pasteurstraat 10 , 2041 VA Zandvoort, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bergen N van

Onze praktijk is een laagdrempelige huisartsenpraktijk met persoonlijke aandacht en zorg, gelegen in Zandvoort Nieuw Noord. Huisarts in deze praktijk is Bart van Bergen. In 1983 is hij hier gestart en nog steeds is hij met hart met hart en ziel verbonden aan de praktijk en de patiënten. In de praktijk werken twee huisartsen, twee assistentes, een praktijkondersteuner en een administratief medewerkster. Om de medische zorg te verbeteren en onnodige ziekenhuisbezoeken te voorkomen, is de volgende medische apparatuur in huis: ecg (= hartfilmpje), longfunctiemeter en 24-uurs bloeddrukmeter. Daarnaast doen de huisartsen de meeste klein-chirurgische ingrepen zelf. Dit heeft als voordeel korte c.q. geen wachttijden en het voorkomen van onnodige bezoeken aan het ziekenhuis. Bovendien voorkomt het onnodige infecties met ziekenhuisbacteriën.
Spreekuur uitsluitend op afspraak.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zandvoort Noord-Holland

Is Bergen N van in Pasteurstraat 10, Zandvoort Noord-Holland 2041 VA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doctors diensten in Zandvoort Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zandvoort Doctors per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zandvoort Noord-Holland, 2041 VA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816924]