Fysiotherapie De Prinsenhof

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Swaluestraat 33 , 2042 KA Zandvoort, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie De Prinsenhof

Fysiotherapie De Prinsenhof: Onze praktijk is een modern ingerichte praktijk met een goed geoutilleerde inpandige oefenzaal in het centrum van Zandvoort. Revalidatie op gebied van orthopedie (o.a. Total Hip, Total Knee, rug en schouder), COPD, Hart, Claudicatio, Oncologie en Parkinson vindt in deze oefenruimte plaats. Het team bestaat uit acht fysiotherapeuten, twee secretaresses, drie kinderfysiotherapeuten van Kinderfysiotherapie Zuider Emmakade en drie podotherapeuten.
De volgende specialisaties zijn binnen de praktijk aanwezig: Arbeidstherapie, Bekkenfysiotherapie, Haptonomie, Kinderfysiotherapie, Manuele therapie en Sportfysiotherapie, lymfoedeemtherapie en dry needling. Tevens vindt Medisch Fitness plaats onder begeleiding van een fysiotherapeut.
De praktijk is HCA gecertificeerd. Het heeft de status van een pluspraktijk. Wij streven ernaar een laagdrempelige en open praktijk voor u te zijn,d.w.z. toegankelijk voor een ieder, open in de zin van helder in organisatie en beleid en transparant in opzet en uitvoering van de therapie.
De praktijk is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een minder validentoilet.
Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op de website: www.fysioprins.nl. U kunt ons bereiken op [email protected] of telefonisch op 023 5712572.
Wij zijn bereikbaar en geopend op:
Maandag: 7.30u-21.00u
Dinsdag: 7.30u-18.00u
Woensdag: 7.30u-21.00u
Donderdag: 7.30u-18.00u
Vrijdag: 7.30u-18.00u

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Fysiotherapie-De-Prinsenhof/157757741046413

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie De Prinsenhof in Swaluestraat 33, Zandvoort Noord-Holland 2042 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Zandvoort Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zandvoort Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zandvoort Noord-Holland, 2042 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3679893]