Kooistra Tandprothetiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Esdoornlaan 12 , 1722 ZD Zuid-Scharwoude, Noord-Holland
Langedijk, Noord Kennemerland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kooistra Tandprothetiek

Kooistra Tandprothetiek is al geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten van uitneembare tandprothetische voorzieningen. Wij maken partiële en volledige gebitsprotheses (frame's, plaatjes, kunstgebitten en klikgebitten) in eigen beheer. In het gezellige Zuid-Scharwoude (Noord-Holland) bent u van harte welkom!

Wij doen er alles aan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. In overleg met u wordt uitgezocht welk tanden het beste bij u passen. Een gebitsprothese is tenslotte altijd maatwerk.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega´s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We werken nauw samen met de besten in onze regio. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Stap eens vrijblijvend binnen, bel ons
Bent u al prothesedrager? Misschien heeft u dan het idee dat uw prothese nog prima voldoet. Toch is een twee-jaarlijkse controle geen overbodige luxe. Uw kaak kan slinken waardoor de prothese niet meer goed past.

De ziektekostenverzekeraars hebben vrijwel alle kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat voor u de vergoedingen zijn of vraag ons om advies.

Onze praktijk is lid van de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT)
De Stichting Garantiefonds Mondzorg (SGM), waar wij ook lid van zijn, voorziet in een extra zekerheid voor u als patiënt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kooistra Tandprothetiek in Esdoornlaan 12, Zuid-Scharwoude Noord-Holland 1722 ZD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zuid-Scharwoude Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zuid-Scharwoude Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zuid-Scharwoude Noord-Holland, 1722 ZD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825996]