Nu bij woodstock.nl houten Vloeren!!

Door: Woodstock ( Houten ) Vloeren  30-03-2009

Woodstock biedt u verschillende soorten Lamelparket. Veelal compleet afbehandeld, dus direkt te leggen en te bewonen! Ga naar ons overzicht van lamelparket-vloeren >


Kokoshout is ideaal voor parketvloeren. Het is harder dan eiken en het werkt ook minder. Kokosparket geeft warmte aan uw woonkamer, serre of slaapkamer. Een kokosvloer past uitstekend in een koloniale sfeer maar ook in een designinterieur. Het parket kan gelegd worden in stroken, visgraat of in planken met mes en groef; u bepaalt het uiterlijk van uw vloer. Bel ons voor een afspraak

 

Solidfloor Earth & Fire


Solidfloor Earth & Fire, thermisch behandeld houten vloerdelen: een combinatie van mode en functionaliteit! De moderne donkere dessins van de exclusieve Earth & Fire collectie sluiten perfect aan bij zowel moderne als klassieke interieurs.

De speciale unieke kleuren en oppervlakte structuren van deze collectie geven een reflectie van ongerepte natuurlijke landschappen van 's werelds oudste wildernissen. De natuurlijke landschappen zoals deze door de tijd zijn ontstaan, gevormd door vulkanische uitbarstingen, wind- en water erosie. Soms ontstaan door de vruchtbare grond dicht begroeide bossen of juiste open en woeste landschappen. Elk landschap krijgt hierdoor zijn eigen schoonheid. Met de Earth & Fire collectie geniet u van de overvloed van de natuur, gecombineerd met modern architectuur en design.

 

Solidfloor New Classics


Oude stijlen bloeien op.
Patronen geïnspireerd op stijlvolle architectonische elementen uit de 19e eeuw.

De puurheid van klassieke patronen herleven met new Classics. Ambacht en moderne technieken komen samen en vormen de 15 unieke new Classics dessins. Vloeren van 15 mm dik met een toplaag van 4 mm in diverse patronen te verwerken. Creëer een authentieke sfeer met new Classics.

Profort

Profort Massief is een stevig en robuust gevelbekledingssysteem uitgevoerd in Rabat en Sponning deel (schrootmodel). De profielen zijn eenvoudig te verwerken voor o.a. aftimmering van gevels, dakranden en dakgoten. De toplaag is massief en door en door gekleurd. Hierdoor is Profort Massief extra krasbestendig en sterk. Gezien de stevigheid en slagvastheid van het product is Profort massief ook geschikt voor toepassing op de begane grond.

Contact Woodstock ( Houten ) Vloeren

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share