Nu ook kapiteins cursus bij Phantom50

Nu ook kapiteins cursus bij Phantom50 van Phantom50™.com

Door: Phantom50™.com  07-11-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Evenementen organiseren, Business Events

Nieuw in 2012  |  Volg nu de kapiteins cursus op de Phantom50™


Vanaf 1 maart 2012 kunt u exclusief op de Phantom50 de kapiteins cursus ICC volgen. Natuurlijk volstaat vaarbewijs 2 voor het varen van een snelle motorboot of jacht op zee, maar had u in een auto durven rijden als u alleen uw theorie had gehaald? Weet u hoe de navigatie werkt op een schip? En weet u precies hoe u een boot moet aanleggen? Ook met harde wind van opzij, als u eigenlijk de haven al bijna niet inkomt? Kunt u met harde wind achteruit een haven invaren, zonder uw stuur te gebruiken? Als u op al deze vragen ja antwoord, heeft u deze cursus niet nodig. In alle andere gevallen raden wij u aan om dat wel te doen. De cursus is om u vertrouwd te maken met een schip van 16 meter lang. 
En deze cursus is nog leuk ook! U bent bezig met uw hobby en u kunt heerlijk varen op een luxe motorjacht. Een schip varen is fantastisch, zeker als u weet wat u doet en hoe u het moet doen. Uiteraard zonder schade te varen. 

Phantom50™ geeft op het luxe yacht La Sirena vanaf 1 maart 2012 deze exclusieve cursus. U leert er dingen die u de rest van uw leven niet meer vergeet. Simpele trucjes om uw schip zonder veel gas te geven en zonder geschreeuw in een haven, netjes aan te leggen. Stap voor stap gaan we alle facetten van het varen langs. We brengen de theorie naar de praktijk en dat is een fantastische ervaring.

Ook voor beginners? 
Zeker ook voor beginners! Ook al heeft u geen kennis van de theorie, dan brengen we u gedurende het varen op de hoogte van de theorie. U moet na de cursus nog wel de theorie gaan volgen, want deze cursus is geen vervanging van het Vaarbewijs wat u in uw bezit moet hebben om een snelvarend schip te varen. Maar de cursus leert u wel veel gemakkelijker de theorie te begrijpen, omdat u de praktijk dan al hebt ervaren.

Trefwoorden: Bedrijfuitje, Boot Verhuur Spanje, Business Events, Charters, Evenementen organiseren, Evenementenbureau, Exclusieve Yacht Charter Ibiza, Exclusieve Yacht Charter Valencia, Exclusive Yacht Charter Valencia Denia Spain Ibiza, Organisatiebureau, Personeelsuitjes, Zakelijke Dienstverlening,

Ander nieuws en updates van Phantom50™.com

Nieuws  |   Yamaha GP-1300R gereed voor vertrek van Phantom50™.com thumbnail
11-10-2011

Nieuws | Yamaha GP-1300R gereed voor vertrek

Op 11 oktober is de t/t La Sirena Jetski vertrokken naar Valencia...


UPDATE |  Nieuwe registratie in het merkenregister van Phantom50™.com thumbnail
10-10-2011

UPDATE | Nieuwe registratie in het merkenregister

 Phantom50™ heeft de exclusieve rechten op haar merknaam verkregen....