Nieuwe collectie Papaya Art nu online verkrijgbaar in Nederland

Nieuwe collectie Papaya Art nu online verkrijgbaar in Nederland van door Noor

Door: door Noor  29-03-2011
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, Accessoires

De nieuwste collectie van het merk Papaya Art is nu beschikbaar in online kralenwinkel door-noor.nl. Liefhebbers van het kleurrijke merk hebben de keuze uit nóg meer schilderijen, kunstpanelen en notitieboeken. Allemaal in nieuwe, verfrissende en inspirerende ontwerpen.

C'est la vie!
Typerend voor Papaya Art is het weelderige kleurgebruik, de bloemen in rijke kleuren én vogels die de ontwerpen sieren. Maar ook de inspirerende teksten en wijsheden. Teksten als 'Seize the day' en 'Carpe diem' zijn terug te vinden op de ontwerpen. En de nieuwe collectie van Papaya Art heeft een Europees tintje gekregen. Van een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de wereld zijn twee prints ontworpen. Hét symbool van Parijs, de Eiffeltoren, heeft een opvallende plek gekregen in de nieuwe collectie.

Schilderijen van kunsthars
De designers van Papaya Art hebben met de nieuwe collectie ook een nieuw product gelanceerd. Stijlvolle en originele schilderijen van resin, ook wel kunsthars of giethars genoemd. De schilderijen zijn voorzien van een zijden glanslaag en omlijst door een stevig blank houten frame van bamboe.

- 34,3 x 34,3
- Schilderij van hars
- Zijden glanslaag
- Blank houten bamboe frame
- Geen lijst nodig, direct op te hangen

Prijs: 49,95

Papaya Art waterflessen weer op voorraad
De waterflessen van Papaya Art zijn terug van weggeweest. Met de zonnige zomermaanden voor de deur, is de Papaya Art waterfles een echte must-have. Handig én mooi. Om mee te nemen naar de sportschool, kantoor of gewoon voor onderweg. En zo'n bijzondere fles prikkelt je om iedere dag 1,5 liter water te drinken. Dus ga stralend de zomer tegemoet met een van de waterflessen van Papaya Art. Er is bij door-noor.nl de keuze uit vijf verschillende ontwerpen.

- Hoge kwaliteit roestvrij staal
- Bevat geen chemische materialen
- Enkelwandig 
- 0,75 liter
- Recyclebaar 

Prijs: 19,95 

Bezoek door-noor.nl om de producten van Papaya Art te bekijken.

Trefwoorden: Accessoires, Canvas, Canvas Doek, Canvas Schilderij, Kralenwinkel, Kunst, Muurdecoratie, Papaya, Papaya Art, Papaya! Art, Schilderij, Schilderijen, Waterfles, Waterflessen, Webshop, Webwinkel, Wonen,