Kringloopwinkel Het Keer(n)punt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keern 199 , 1689 PA Zwaag gem. Hoorn, Noord-Holland

E-mail

Over Kringloopwinkel Het Keer(n)punt

• Kringloopwinkel / rommelmarkt in ‘Het Keer(n)punt’, Keern 197-199, Zwaag, op de hoek van de Bobeldijkerweg. Mensen met financiële problemen kunnen daar goedkoop terecht voor meubels, huisraad en kleding;
De openstellingtijden zijn dagelijks ma-vr van 9-17 uur en op zaterdag van 10-17 uur.

• Speciale opening (tot een bepaald bedrag gratis) op donderdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur

Ook mensen die niet in de problemen zitten mogen gebruik maken van het werk. De prijzen zijn laag omdat ze afgestemd zijn op mensen die het moeilijk hebben. Daarom vinden we het fijn wanneer de ‘rijken’ de prijzen vrijwillig naar boven afronden resp. dat zij voor gratis kleding betalen wat in een ‘gewone’ kringloopwinkel betaald moet worden. Op deze wijze helpen zij door hun giften ons werk, met zijn gewaagde formule, in stand te houden. Een aanzienlijk deel van de kleding wordt GRATIS verstuurd naar derde wereldlanden en naar rampgebieden. Een deel van de kosten daarvan worden betaald uit de van u ontvangen vergoedingen. Inbreng van nog bruikbare goederen kan dagelijks plaats vinden van maandag t/m zaterdag van 10 – 17 uur en na telefonisch overleg dikwijls ook daarbuiten (0229 – 21 99 95).

• Crisisopvang hulpverleningswerk. Op beperkte schaal vindt in gezinsverband opvang plaats van mensen die in problemen geraakt zijn en tijdelijk opvang nodig hebben (geen verslavingsproblematiek). Dit werk vindt plaats onder de naam ‘Stichting Bron van Levend Water’ en is bereikbaar via tel. 0229 – 21 00 06.
Een dringend noodzakelijke uitbreiding van deze activiteiten is in voorbereiding.

Vrijwilligers

Gezocht wordt naar vrijwilligers voor de volgende taken:

Inzameling van oud papier en kleding op woensdagavond van 18.30 – ca. 21.00 uur, liefst tweewekelijks, maar een andere inzet is ook mogelijk, bijvoorbeeld op de reservelijst voor vervanging bij ziekte e.d. Leeftijd 18+.
Een vrijwilligersvergoeding is beschikbaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwaag gem. Hoorn Noord-Holland

Is Kringloopwinkel Het Keer(n)punt in Keern 199, Zwaag gem. Hoorn Noord-Holland 1689 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Zwaag gem. Hoorn Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwaag gem. Hoorn Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwaag gem. Hoorn Noord-Holland, 1689 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824161]