Bridge Offshore Outsourcing web en software development

Bridge Offshore Outsourcing web en software development van Bridge

Door: Bridge  28-02-2007
Trefwoorden: Webdesign, Games, Webdevelopment

Projectmanagement

Onze organisatie heeft inmiddels zorgvuldig een netwerk opgebouwd van ontwerpstudio’s, web- en software leveranciers in het buitenland (in Oost-Europa en Azië). Het is voor klanten mogelijk om rechtstreeks contact te krijgen met deze leveranciers. Ook kunnen we opdrachten volledig aannemen en uitvoeren en we bieden alle benodigde begeleiding in het uitbestedingsproces. Wij nemen hierbij dus de rol van intermediair en adviesbureau op ons, en hebben de verantwoordelijkheid voor het projectmanagement gedurende het verloop van een project.

Voordelen

Offshore outsourcing zorgt ervoor dat u zelf geen capaciteit hoeft vrij te maken. Zo kunt u zich blijven focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Bovendien kunt u kostenbesparingen realiseren tot wel 50%. U heeft bij ons een vast Nederlands aanspreekpunt en ontvangt na afronding van het project een Nederlandse factuur.

Balans

Daarnaast wordt met de stimulatie van offshore outsourcing een bijdrage geleverd aan een betere balans op de wereld; landen met een lager welvaartsniveau worden verzekerd van een betere toekomst. Ook komen investeringen in outsourcing altijd weer terug in de economie van het eigen land.

Contact

Voor meer informatie en het contactformulier kunt u terecht op onze website http://www.bridge-int.nl. Wilt u direct contact opnemen met ons? Bel dan naar 0229-217554 of stuur een e-mail naar [email protected]

Trefwoorden: 3d Visualisaties, Azië, Games, India, Java, Joomla, Oekraïne, Offshore Outsourcing, Oost-europa, Php, Programmeur, Programmeurs, Software Development, Software Ontwikkeling, Uitbesteden, Webdesign, Webdevelopment