Hoogland Kozijnen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Corantijn 39 A , 1689 AN Zwaag, Noord-Holland
Hoorn, West-Friesland

E-mail

Over Hoogland Kozijnen

Bouwbedrijf Hoogland is een familiebedrijf sinds 1931. Het bedrijf maakt sinds 1963 de kozijnen zelf om planningen en levertijden in de hand te houden en prijstechnisch te kunnen concurreren met de grote gevestigde partijen. Wij leveren hoogwaardige houten kozijnen voor uw ramen, deuren, dakkapel en/of schuifpui.
Waarom Hoogland Kozijnen?
 - De hoogste kwaliteit houten kozijnen!
 - 30 jaar garantie!
 - Zeer scherpe prijzen!
 - Levering vanaf slechts 3 dagen!
 - Ruim 80 jaar ervaring!
 - Gebruik van de modernste technieken!
 - Persoonlijke klantgerichte service!

In 2002 zijn wij verhuisd naar de Corantijn 39 te Zwaag. Op deze locatie is een nieuw machinepark voor houtverwerking ingericht op basis van de allernieuwste technieken, met als resultaat een enorme groei. Ook collega-aannemers hebben inmiddels hun weg gevonden naar Hoogland Kozijnen voor bestellingen van houten kozijnen.

Wij streven naar een optimale prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met een snelle en klantgerichte service. Deze combinatie is goed ontvangen bij onze klanten en werpt duidelijk

Het is een specialistisch werkend bedrijf dat zich richt op de particuliere woningbezitter, voor wie verbouwingen van uiteenlopende aard worden uitgevoerd. Het is een klein bedrijf met een prettige bedrijfscultuur en een team van zo´n twaalf vaste medewerkers.
Betrouwbaar, degelijk, klantgericht, flexibel en netjes werkend.

Na vele jaren actief te zijn geweest in alle segmenten van de bouw, werd in 1996 besloten de aandacht geheel en al te gaan richten op verbouwingsactiviteiten in opdracht van de particulier. Een bewuste keuze, ingegeven door de vraag uit de markt, waarin behoefte bleek aan gespecialiseerde bedrijven met een open oog en oor voor wensen van met name de particuliere woningbezitter. Inmiddels heeft Hoogland een goede reputatie opgebouwd onder de genoemde doelgroep in geheel Noord-Holland.

Opdrachtgevers krijgen waar voor hun geld, er wordt netjes gewerkt, er wordt kwaliteit geleverd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogland Kozijnen in De Corantijn 39 A, Zwaag Noord-Holland 1689 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwaag Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwaag Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwaag Noord-Holland, 1689 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826556]