Instituut Jesri

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Oude Veiling 27 , 1689 AB Zwaag, Noord-Holland
Hoorn, West-Friesland

E-mail

Over Instituut Jesri

Instituut Jesri is gespecialiseerd in de dyslexie (onderzoek en de behandeling van dyslexie en andere lees- en spellingproblemen), studieproblemen (analyse school- of studieproblemen en de begeleiding hiervan), vreemde talen onderwijs (onderzoek en de behandeling van lees- en spellingproblemen die kunnen optreden bij de talen Engels, Frans en Duits), dyscalculie en rekenproblemen (onderzoek en behandeling van dyscalculie en andere rekenproblemen), en opvoedingsproblemen

De medewerkers van Jesri zijn gespecialiseerd in onderwijskunde, ontwikkelings- en kinder-&Jeugdpsychologie, pedagogiek en maatschappelijk werk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Adult Education

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwaag Noord-Holland

Is Instituut Jesri in De Oude Veiling 27, Zwaag Noord-Holland 1689 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dyslexie diensten in Zwaag Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwaag Dyslexie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwaag Noord-Holland, 1689 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825061]