Veiligheid4All

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Compagnie 33 A , 1689 AG Zwaag, Noord-Holland
Hoorn, West-Friesland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Veiligheid4All

Veiligheid4all is een van de modernste opleidingsinstituten in Noord-Holland voor BHV en VCA trainingen. Met moderne en sfeervol ingerichte leslokalen voelen de cursisten zich snel thuis. Voor de BHV praktijkoefeningen heeft Veiligheid4all een simulatieruimte ingericht. Vernieuwend en creatief. Met behulp van geautomatiseerde technieken uit de film- en theater industrie worden situaties levensecht benaderd. Het online inschrijfproces is transparant, snel en eenvoudig. Veiligheid4all is ISO-9001 en NIBHV gecertificeerd, de kwaliteit van de cursussen is dus gegarandeerd.

Vanuit onze winkel en magazijn in Zwaag leveren wij alle (internet) bestelling. In de showroom kunt u een keuze maken uit het assortiment BHV en EHBO artikelen, via de webshop is alle productinformatie beschikbaar en is online bestellen ook mogelijk. U kunt bij ons ook terecht voor het controleren van brandblusmiddelen en EHBO trommels. Heldere afspraken omtrent prijzen en leveringen zijn voor ons een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Service en garantie staat voorop. U kunt op rekening betalen, of gebruik maken van onze pinautomaat.

Of het nu gaat om het inrichten van uw BHV organisatie, of het opzetten van een ISO-9001 of VCA systeem, de adviseurs van Veiligheid4all kunnen u hierbij helpen. De werkwijze van Veiligheid4all is helder en duidelijk praktijkgericht. Geen dikke rapporten en dure modellen. Veiligheid4all komt met realiseerbare doelstellingen, pragmatische oplossingen en een soepele implementatie, gericht op het verbeteren van uw rendement. Feeling van ons team vanuit de praktijk met de “werkvloer” maakt een soepele implementatie vanzelfsprekend.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Veiligheid4all/

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veiligheid4All in De Compagnie 33 A, Zwaag Noord-Holland 1689 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwaag Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwaag Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwaag Noord-Holland, 1689 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818059]