WiemerTD, dé oplossing voor gebrek aan technisch personeel in hotellerie in en rond Amsterdam.

WiemerTD, dé oplossing voor gebrek aan technisch personeel in hotellerie in en rond Amsterdam. van Wiemertd

Door: Wiemertd  03-09-2008
Trefwoorden: Onderhoudscontract, Technische Dienst, Technische Dienstverlening

Als eerste onafhankelijke technische dienst voor hotels in en rond Amsterdam, biedt Elco Wiemer zijn diensten aan onder de naam WiemerTD.

Goed personeel blijkt lastig te vinden voor de hotellerie, zeker voor de afdeling technische dienst. Elco Wiemer springt in dit gat en geeft hotels de mogelijkheid een contract af te sluiten dat precies bij hen past. Met zijn WiemerTD zorgt hij voor dagelijks onderhoud, preventief onderhoud, 24 uurs storingsservice of combinaties daarvan, voor kleinere en grotere hotels in Amsterdam.

Elco Wiemer werkte 14 jaar bij 4-en 5 sterren hotels in Amsterdam, inmiddels weet hij wat er gaande is in de hotellerie en hoe lastig het is om goed technisch personeel te vinden.

Elco Wiemer: “Het idee van WiemerTD ontstond toen ik van de technische dienst van een groot hotel overstapte naar een kleiner hotel. Duidelijk werd dat een hotel een minimale grootte moet hebben voor de aanwezigheid van een eigen technische dienst. Ik vroeg me af hoe hotels dat oplossen die te klein zijn voor een eigen technische dienst? Het inhuren van gespecialiseerde bedrijven voor iedere afzonderlijke klus is voor die hotels duur en omslachtig. Zo ontstond het idee om zelf flexibele technische dienst aan te bieden.”

Een oplossing voor kleinere hotels dus, maar ook de grotere hotels kunnen profiteren van de diensten van WiemerTD. Elco Wiemer zorgt namelijk ook voor vervanging bij ziekte en vakantie, voor tijdelijke opvulling van een vacature, voor het reorganiseren van de afdeling, voor het opzetten van een nieuwe technische dienst en voor aanvulling van het bestaande team.

Elco Wiemer: “Op deze manier kan eigenlijk elk hotel in Amsterdam profiteren van de flexibele oplossingen van WiemerTD”.

Trefwoorden: Horeca Onderhoud, Hotelmonteur, Hotelonderhoud, Hoteltechnicus, Kameronderhoud, Kameronderhoud Hotel, Monteur Hotel, Onderhoud Hotel, Onderhoudscontract, Onderhoudscontract Hotel, Technisch Onderhoud, Technische Dienst, Technische Dienst Horeca, Technische Dienst Hotel, Technische Dienstverlening