Steam Callcenter Software

Door: Codelogic B.V.  10-08-2011
Trefwoorden: Software, Content Management Systeem, Computer Software

U wilt graag bezig zijn met waar u goed in bent. Een optimaal rendement halen uit uw onderneming kunt u bereiken door zo efficient mogelijk om te gaan met uw middelen.
Codelogic biedt u één van die middelen. Codelogic wil u graag kennis laten maken met Steam. Het softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld voor callcenters, en voor iedere partij die telefonisch prospecten klant wil laten worden.

Steam is gebouwd met behulp van de nieuwste en bewezen technologiën. U maakt gebruik van Steam via internet. Dit geeft u flexibiliteit, beschikbaarheid en kostenbesparing.

In tegenstelling tot andere applicaties is Steam niet ontworpen door automatiseringsdeskundigen en computerprogrammeurs. Steam is ontworpen door personen uit de branche. Personen die jarenlang ervaring hebben opgedaan in het vak, vanaf de seat tot aan de directie.

Graag zouden wij een afspraak wil maken voor een persoonlijke demonstratie. Kijk op onze webiste of op voor meer informatie.

Trefwoorden: callcenter software, Callcentersoftware, Computer Software, Content Management Systeem, Hosted, hosted pbx, Outbound software, Software, Voip,