Nascholing voor de code 95

Door: College voor Beroepschauffeurs  21-04-2011
Trefwoorden: Vrachtwagen, Adr, Gevaarlijke Stoffen

 

Code 95 is inmiddels een begrip binnen de chauffeurswereld, maar er heerst nog veel onduidelijkheid over deze term.

Iedereen weet inmiddels dat er nascholing voor de code 95 gedaan moet worden, maar over het “hoe” en “wanneer” en “wat”, bestaan nog veel onduidelijkheden.

Dankzij onze ervaring in het geven en organiseren van cursussen op het gebied van vervoer menen wij dat we chauffeurs behulpzaam kunnen zijn bij het behouden van hun code 95 (vakbekwaamheid).

Wij gaan een aantal duidelijke cursussen op de markt te brengen tegen een redelijke prijs. Onze cursussen zullen marktgericht zijn en inspelen op de vraag van zowel bedrijven in de transportwereld als aan de vraag van de chauffeurs. We gaan ons niet richten op het verkopen van complete nascholingstrajecten van 35 uur.

Ook de chauffeur, die één van de cursussen uit ons aanbod voor de code 95 aantrekkelijk vindt is van harte welkom. Ons cursusaanbod zal mede bepaald worden door het streven om de kwaliteit van chauffeurs te verbeteren. Geen cursus omdat er nou eenmaal nascholing gedaan moet worden, maar relevante cursussen die een meerwaarde bieden voor de chauffeur.

Zoals al vermeld, streven we naar duidelijkheid en transparantie. Daarom treft u bij ons cursusaanbod ook prijzen aan. Deze prijzen zijn dan ook totaalprijzen. U kunt er bij deze prijzen van uitgaan dat er géén bijkomende kosten zijn.

Trefwoorden: Adr, Beroepschauffeur, Buschauffeur, Code 95, Gevaarlijke Stoffen, Nascholing, Vrachtwagen