ELQ Hypotheken heeft een nieuwe CEO

ELQ Hypotheken heeft een nieuwe CEO van Elq Hypotheken

Door: Elq Hypotheken  23-10-2006

Zwanenburg, 30 augustus 2006 - Op 1 augustus is Richard Bolton (43) als Managing Director and Chief Executive Officer(CEO) bij ELQ Hypotheken van start gegaan. De gespecialiseerde hypotheekverstrekker hoopt met zijn komst de snelle groei van het bedrijf binnen de gekozen markten een extra dimensie te geven.

Sterke hypotheekachtergrond
Richard Bolton heeft in de ruim 20 jaar waarin hij in de Engelse financiële dienstverlening heeft gewerkt gedegen kennis opgedaan van de hypotheek- en retailbank sector. Met een bewezen staat van dienst in zowel Management als Sales, Marketing, Operations en Risk Management is zijn kennis van onschatbare waarde om het bedrijf te helpen invulling te geven aan de ambitieuze groeiplannen.

Zeer succesvol in zijn laatste functie
In zijn laatste functie als CEO bij Saffron Walden Herts and Essex Building Society, het snelst groeiende bouwfonds van Engeland, heeft Richard meerdere innovatieve producten en diensten aan de klantportfolio toegevoegd. Met voorgaande functies waaronder die van Sales Director voor de grootste hypotheekverstrekker van Engeland en die van National Sales Director voor een Engelse FTSE 100 bank heeft Richard een achtergrond die perfect aansluit bij de uitdaging om ELQ verder vooruit te helpen in haar ontwikkeling. Over zijn benoeming zegt Richard: “Ik zie er erg naar uit om met het ELQ team verder te bouwen op het solide fundament dat al aanwezig is. Steeds meer klanten ontdekken dat reguliere banken geen goede oplossing bieden voor de omstandigheden waarin zij zich bevinden – we verheugen ons erop om er in een partnerschap met onze intermediairs en inkooporganisaties voor te zorgen dat iedereen de droom van het eigen huis bezit kan waarmaken.”

Over ELQ Hypotheken
ELQ Hypotheken is de eerste gespecialiseerde hypotheekverstrekker in Nederland, die zich uitsluitend richt op mensen met bijzondere kredietsituaties of een variabel inkomen. ELQ onderscheidt zich door een uitgekiend acceptatiebeleid voor de gespecialiseerde markt. Het hypothekenaanbod is namelijk afgestemd op aanvragers met een BKR-codering, met een
tijdelijk arbeidscontract of met meerdere inkomensbronnen en op startende ondernemers, zelfstandigen, freelancers, uitzendkrachten en seizoenwerkers. Vanuit Zwanenburg zetten ruim 90 medewerkers zich in om voor deze doelgroepen een passende hypotheek te regelen. In 2006 won het bedrijf de titel ’Hypotheekproduct van het Jaar’. ELQ verstrekt haar producten uitsluitend via tussenpersonen en inkoopcombinaties.