ELQ presenteert op Hypovak nieuwe stand met frisse bliQ

ELQ presenteert op Hypovak nieuwe stand met frisse bliQ van Elq Hypotheken

Door: Elq Hypotheken  23-10-2006

Zwanenburg, 5 oktober 2006 – Tijdens het drukbezochte Hypovak dinsdag 3 oktober in de RAI te Amsterdam was ELQ Hypotheken voor het eerst te bezoeken in een compleet nieuwe stand. Met het thema ‘frisse bliQ op de markt’ konden bezoekers bij de stand tevens terecht voor een originele gimmick met zuivere zuurstof om ‘op te frissen’.

Innovatieve stand
“Onze nieuwe stand is ontwikkeld om ELQ Hypotheken tijdens congressen en beurzen duidelijker te positioneren in de hypotheekmarkt. Wij willen ‘innovatie’ en‘professionaliteit’ uitstralen”, aldus Marketing Manager Bert van Daalen over de gloednieuwe stand van ELQ. Dat de stand van ELQ een succes is, blijkt wel uit het feit dat er al vlak na de opening van het Hypovak veel bezoekers te vinden waren.

Frisse BliQ
De vele bezoekers in de stand van ELQ werden ook aangetrokken door een opvallende gimmick. Met het thema ‘frisse bliQ op de markt’ werden blikjes gevuld met zuivere zuurstof in een groene tubebag aan de bezoekers aangeboden. Via een speciaal kapje kan men de zuurstof inhaleren om een ‘frisse’ geest te verkrijgen.

Over ELQ Hypotheken
ELQ Hypotheken is de eerste gespecialiseerde hypotheekverstrekker in Nederland, die zich uitsluitend richt op mensen met bijzondere kredietsituaties of een variabel inkomen. ELQ onderscheidt zich door een uitgekiend acceptatiebeleid voor de gespecialiseerde markt. Het hypothekenaanbod is namelijk afgestemd op aanvragers met een BKR-codering, met een tijdelijk arbeidscontract of met meerdere inkomensbronnen en op startende ondernemers, zelfstandigen, freelancers, uitzendkrachten en seizoenwerkers. Vanuit Zwanenburg zetten ruim 90 medewerkers zich in om voor deze doelgroepen een passende hypotheek te regelen. In 2006 won het bedrijf de titel ’Hypotheekproduct van het Jaar’. ELQ verstrekt haar producten uitsluitend via tussenpersonen en inkoopcombinaties.