Leeuwen Zwanenburg BV Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Venenweg 6 , 1161 AK Zwanenburg, Noord-Holland
Amstel en de Meerlanden, Haarlemmermeer

E-mail - Geen ingevoerd

Over Leeuwen Zwanenburg BV Van

Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken, vooruitstrevend in Total Care Sloopwerk.

Bij uitstek de geschikte partner om alle soorten sloopwerk uit te laten voeren. Delen van of de complete realisatie van een project kunnen wij aan. Buiten een totaalsloop of renovatiesloop, verzorgen wij ook voor u de benodigde bodemonderzoeken, asbestinventarisaties, vergunningsaanvragen, bouwplaatsinrichting, boor- en zaagwerkzaamheden tot complete bodemsaneringen, asbestverwijdering en de daarbij behorend evaluatie - en vrijgaverapporten. De werkzaamheden worden door deskundige, gecertificeerde medewerkers en een groot verzorgd machinepark aangepakt en uitgevoerd.
Binnen onze organisatie hebben wij een Calamiteiten Afdeling. Deze afdeling verzorgt assistentie bij milieuschade's, brandschade's, instortingsgevaar en hulp bij bedrijfsongevallen.

Buiten de sloopwerkzaamheden hebben wij tevens een kleine ploeg werknemers die aanvullende bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren, zoals het plaatsen van stofschotten, maken van beton-werkzaamheden, uitwisselen van kozijnen, etc. Ook overige raakvlakken op onze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren, zoals straat- en rioleringswerkzaamheden.
Wij zijn actief in verschillende branche's, met name de retailwereld en productiebedrijven zijn ons niet onbekend. Flexibiliteit en meedenken met de klant is zeer belangrijk, de overlast tot een minimum beperken.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit, winkelketens, fabrieken, voedingsmiddellenindustrie, scholen, universiteiten, projectontwikkelaars, gemeenten, aannemers, diverse grote ondernemingen, architectenburo's, financiële instellingen en Justitie. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het realiseren van hun projecten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leeuwen Zwanenburg BV Van in Venenweg 6, Zwanenburg Noord-Holland 1161 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zwanenburg Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwanenburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwanenburg Noord-Holland, 1161 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819895]