26 september, e-Synergy Xperience Congres – Congrescentrum De Reehorst te Ede

26 september, e-Synergy Xperience Congres – Congrescentrum De Reehorst te Ede van Zoomio Nederland

Door: Zoomio Nederland  29-08-2007
Trefwoorden: Marketing, Crm, Microsoft

26 september, e-Synergy Xperience Congres – Congrescentrum De Reehorst te Ede
Het jaarlijkse e-Synergy event van Nobel

Woensdag 26 september is een interessante dag voor iedere Exact e-Synergy gebruiker en iedereen die zich oriënteert op ERP- en CRM-oplossingen. Als actieve marketeer kunt u zichzelf oriënteren op de mogelijkheid e-mailmarketing en campaign management naadloos aan e-Synergy toe te voegen.

Door de integratie tussen Zoomio en e-Synergy ontstaat er een krachtige marketingtool voor het uitvoeren van gepersonaliseerde marketingcampagnes. Zo stemt u uw boodschap specifiek af op uw doelgroep.

Ben van der Laan zal op zijn eigen manier de Zoomio-sessies in goede banen leiden, waarbij u kunt rekenen op interactie en vermaak. Op de beursvloer heeft u tevens de mogelijkheid uw specifieke situatie te bespreken.

Behalve Zoomio zijn ook andere partners van Nobel aanwezig: Scansys, Toshiba, EasyAcces, Microsoft, HP, Axila, Sumatra, Cisco en Exact Software.


Programma
9:15 Ontvangst
9:45 Grand Opening met:
- Hans Donkers, Directeur Nobel Business Solutions
- Paul Kaeser, Directeur Product Development
- René van der Gijp, ex-international - Nederlands elftal
11:15 Parallelsessies, met o.a. Zoomio (12:15 uur)
13:30 Lunch
14:15 Parallelsessies
16:30 Borrel
17:00 Afsluiting

Kosten: gratis, sterker nog…. De koffie staat voor u klaar!
Aanmeldingen: www.nobel.nl - evenementen


Over Zoomio
Zoomio Nederland is de Beneluxvestiging van Zoomio A/S; een internationale speler op de markt van multichannel marketing execution tools. Met vestigingen in Denemarken, Duitsland, Nederland, US en Australië worden ruim 350 klanten ondersteund met het platform Zoomio Campaigner. Krachtige marketingcampagnes kunnen individuele prospects bereiken met een combinatie van e-mail, webforms, telemarketing, sms en direct marketing. Zoomio is gecertificeerd partner van Microsoft. Voor meer informatie www.zoomio.nl.Zoomio Nederland
Marlies Booijink

Phone: +31 20 4970657
Fax: +31 20 788 33 29
e-mail: [email protected]
www.zoomio.nl
Zoomio is een Microsoft Certified ISV gespecialiseerd in Multichannel Marketing Execution SolutionsTrefwoorden: Acila, Cisco, Crm, Easyaccess, E-business, E-synergy, Exact, Exact Software, Marketing, Microsoft, Scansys, Toshiba, Zoomio,