Aqtual/Media en Zoomio Nederland sluiten partnerovereenkomst

Aqtual/Media en Zoomio Nederland sluiten partnerovereenkomst van Zoomio Nederland

Door: Zoomio Nederland  13-07-2009
Trefwoorden: Marketing, Reclame, E-mail

Houten / Zwanenburg – 13-juli-2009 - Mediabureau Aqtual/media vult haar dienstverlening aan met het verzorgen van e-mail marketing campagnes. In combinatie met het ontwikkelen van webdesign, corporate identities en reclamemiddelen, kunnen zij hun klanten zo een uitgebreid en naadloos aansluitend pakket aanbieden. Zoomio Nederland verzorgt het e-marketing platform waarop Aqtual/media de multi-channel marketing campagnes opzet, uitvoert en analyseert.

Matthias Krijt, directeur van Aqtual/media: ”Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij e-mail marketing campagnes kunnen faciliteren. Op conceptueel gebied en marketing niveau kunnen wij vernieuwend en professioneel meedenken met de klant. Alleen de juiste tools om dit uit te werken hadden wij niet in huis. Om deze reden zijn wij op zoek gegaan naar de juiste partij. Waarom zou je zelf iets ontwikkelen, als er partijen op de markt zijn voor wie dit hun expertise is?”

Matthias vertelt verder:”De keuze voor Zoomio was vrij snel gemaakt. Naast een uitstekend product en een hoog kennisniveau, was de snelheid en de openheid van handelen bij Zoomio doorslaggevend. Als bureau zit je tussen de klant en de leverancier, wat soms enige communicatie en overleg vereist. Een leverancier als Zoomio, die meedenkt met de klant en daar snel op in kan springen is voor ons een groot voordeel. Voor dit jaar verwachten wij een groot deel van onze klanten te kunnen ondersteunen met multi-channel marketing campagnes.

Ben van der Laan, managing director Zoomio Nederland: ”De klik met Aqtual/media lag vooral in de visie op het gezamenlijke doel, de eindklant goed ondersteunen om doelstellingen te halen. Kort schakelen en kunnen vertrouwen op elkaars expertise zijn daarbij enorm belangrijk. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze samenwerking over een lange periode zal resulteren in de beste oplossingen voor de klant.”

Over Zoomio
Zoomio heeft het prijswinnende platform Zoomio Campaigner voor e-marketing ontwikkeld. Met dit platform zijn klanten in staat marketingcampagnes te automatiseren voor o.a. leadgeneratie, life-cycle programma’s, up-selling en cross-selling.
Zoomio Campaigner integreert naadloos met MS Dynamics CRM 3.0 en 4.0, MS Dynamics Ax, SuperOffice, SalesForce en Exact Synergy.
Zoomio is een Microsoft Gold Certified Partner, met haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken en vertegenwoordigingen in Denemarken, Duitsland, Nederland, de V.S., Groot-Brittannië, Zweden en Rusland.


Over Aqtual/Media
Aqtual/Media exclusive design is gespecialiseerd in strakke, opvallende en frisse ontwerpen van websites, huisstijlen en reclamemiddelen die pure exclusiviteit en kwaliteit uitstralen waar menigeen van gaat watertanden. Als u indruk wilt maken bent u bij Aqtual/Media aan het goede adres!
Aqtual/Media verdiept zich in de wereld van internet en (nieuwe) media. Door ons persoonlijk en deskundig op te stellen, maar altijd vernieuwend en fris te blijven denken, kunnen wij exclusief werk neerzetten voor onze klanten. Van een exclusieve huisstijl of prikkelende flyer tot complete websites inclusief CMS-systeem en campaign management. Kijk eens rond en laat u verrassen! www.aqtual-media.com

Neem voor meer informatie contact op met:
Ben van der Laan
Managing Director Zoomio Nederland
T: 020 497 06 57
E: [email protected]
W: www.zoomio.nl

Trefwoorden: Aqtual-media, Ax, Axapta, Crm, Dynamics, E-commerce, Email, E-mail, E-marketing, Integratie, Leadgeneratie, Lifecycle, Marketing, Microsoft, Nieuwsbrief, Reclame, Zoomio,